https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Črenšovcih slavili PGD Korovci in PGD Pertoča

Črenšovci, 26.01.2015 ob 9:00  

V soboto, 24.1.2015 je v Črenšovcih potekalo gasilsko regijsko temovanje v spajanju sesalnega voda za prehodni pokal pomurske regije za leto 2014/2015.


V soboto se je v Črenšovcih odvijalo gasilsko tekmovanje. Žreb in zbor desetarjev enot se je začel ob 18.uri in za tem se je pričelo tekmovanje.

Prijavljenjih je bilo skupno 26 ekip. 15 moških in 11 ženskih desetin. 

REZULTATI:

Člani:

1. mesto - PGD Korovci

2. mesto - PGD Žižki

3. mesto - PGD Motovilci

 

 

Članice:

1. mesto - PGD Pertoča

2. mesto - PGD Žižki

3. mesto - PGD Ropoča

 

Foto: Tara Bertalanič in S.R.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.01.2015 ob 11:44 krajan gost

      Mijslin , da je tole vse že eno veliko pretiravanje !! ali ni čez celo leto dovolj časa za take aktivnosti zunaj na prostem ?????? ogrevanje dvorane , malice itd....., vse tole so nepotrebni stroški društev ali občine , ki naj bi tale denar bolj dobrosrčno porabila za bolj prepotrebne namene !!!!vse tole je ven metanje !?

      5 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.01.2015 ob 12:28 gasilec1 gost

      lejko bi napisale rezultate (čas) ?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.01.2015 ob 13:08 gasilec x gost

      Vsa pohvala organizatorju!! Tekmovanje je bilo izvedeno zelo zavidljivem nivoju (predvsem tekmovalni prostor- športna dvorana je naredila svoje) in je lahko vzgled vsem organizatorjem zimske lige v SSV. p.s. vse čase lahko najdete na spletni strani gz Rogaševci (zavihek regijska tekmovanja)

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.01.2015 ob 14:19 kazek gost

      te pa samu odite pu hišaj prosit ! je tole sedaj potrebno*?????

      1 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.01.2015 ob 17:25 Riki gost

      »Projekt smo pripravljali v tesnem sodelovanju s sodelavci poklicne gasilske brigade Ljubljana in z drugimi predstavniki gasilcev v Sloveniji. Skozi oddajo smo ob pomoči strokovnjakov želeli prikazati zahtevna usposabljanja, srčnost in predanost prostovoljnih gasilcev. Tako bi še dodatno utrdili njihov ugled in dobro ime, hkrati pa bi lokalni skupnosti nudili podporo z denarno nagrado, ki bi jo tekmovalec priboril za svoje prostovoljno gasilsko društvo,« TO JE BIL NAMEN ODDAJE GASILCI ENOTA 14 NA POP TV! IN VSI ZNAMO KAK SO SKOČILI V VIŠAKE VSA DRUŠTVA DA JE TA ŠOV SRAMOTILEN ZA GASILCE! A TA VAŠA "PIJANSKA" TEKMOVANJA SO PA NEJ SRAMOTILNA? SO FEJST KORISTNA NEJ?

      1 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.01.2015 ob 18:16 mare gost

      glej zaradi tekmovanj so gasilci v pripravlenosti. či bi van kaj zagorelo van nebi bilau fajn či bi van pogasijli prle kak vse zgorij?? tak vsi blatite gasilce kda jih pa trbej pa so najbaukši

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.01.2015 ob 20:48 Gasilec gost

      Haha, pa ka van dogaja, kakša pijanica? V telovadnici in na dvorišči se je niti nej dalo pijače kupiti, na dvorišči niti smelo kaditi. Ite enkrat poglednite na takšo tekmovanje, kelko se spije alkohola, pa kelko vode. Se stavin, ka se na nogometnij turniraj, ge špilajo jake zvezde Pomurja i šire, spije dosta več alkohola kak pa tu... Te pa še primerjate takše tekmovanje z šovon od POP TV-ja... Udeležba na takšen tekmovanji košta društvo telko, kelko dobiš pri 2,3 hišaj za koledar, pa ka nede pomote, ne pravin ka lidje premalo davlejo, pravin ka vsako društvo špara kelko se da. Po ostalij delaj Slovenije so takša tekmovanja stalnica in vsa čast vodstvi pomurske regije, ka smo to začnoli tudi tu. Tekmovanja so sestavni del izobraževanja in predvsem pripravljenosti, ka pa nemre biti nič slaboga, pa či se vsi na glavo postavite. NA POMOČ!

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.01.2015 ob 22:11 gost

      Nebi rajši pravo keri kaj kelko veški frajeri izsiljujejo nogometne klube za igranje nogometa v višini 500 € na mesec? Klubi pa plačujejo, saj ne želijo izgubit igralcev. Pa 50 € za čista vsaki trening, pa potne stroške v teh kavbojskih ligah! In vij ste si zaj najšli tekmovanje v Črenšovci, kero je potekalo prostovoljno brez kakršnihkoli premij in to na spoštovanja vrednon nivoji, brez kakršnega alkohola! Svašta

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.01.2015 ob 11:29 poldi gost

      BRAVO GASILCI VSAKA VAM ČAST! No vej zatu za kalendare ne dubijte tak malu !? Ka se pa tijče tej kavbojskij nogometnij lijg , pa tou trbej trijčetrt lijg ukinuti , ka se tukaj samu pederišeju z nekimi imeni , ki niti v rijti mesta nemaju , občina pa tole kavbojko močno podpira .l. Nasplošno ! naj se rekreejraju , nej ka tekmujejo !

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.