https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dobrodelna zimska produkcija Plesne šole Zeko (2. del)

Murska Sobota, 03.02.2015 ob 7:05  

Predstavljamo vam še drugi del fotografij z že tradicionalne 6. Dobrodelne produkcije Plesne šole Zeko,  ki je potekala v telovadnici OŠ I v Murski Soboti. Zaradi velikega števila plesalcev, sta bili produkciji kar dve. Najprej so se na Mini Zeko produkciji predstavili najmlajši plesalci in plesalke iz vrtcev, za njimi pa še  ostali plesalci in plesalke, osnovnošolci, srednješolci, pa tudi odrasli.


Plesna produkcija je velik plesni dogodek in pomeni zaključek polletnega obdobja. Na njem se plesne skupine predstavijo in pokažejo kaj so se v tem obdobju naučile, od najmlajših do najstarejših in od začetnikov do vrhunskih tekmovalcev, ki trenirajo na različnih lokacijah po celotnem Pomurju. Niso pa manjkali niti svetovni in evropski dobitniki medalj. Tako so si obiskovalci lahko ogledali tudi različne zvrsti; hip hop, break dance, disco dance, orientalski plesi, družabni plesi in še več. V okviru prireditve je potekal tudi dobrodelni srečelov, na katerem so zbrali 1650 evrov, ki so jih namenili Društvu paraplegikov Pomurja in Prlekije. Ravno ti pa so poželi tudi največji aplavz in občudovanje saj se je Zeko združil z društvom paraplegikov in tako predstavil dva plesna para, ki sta dokazala, da tudi gibalno ovirani lahko odplešejo svoj ples.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2015 ob 12:18 gost

      ZELO DOBRA PREDSTAVA IN VSE POHVALE

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2015 ob 15:46 gost

      a vijdite glavno Zekico ? kakša freča , kak se gijble TADEJA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.