https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Trombomanija: koncertni večer komornih skupin in pozavnistov v murskosoboški glasbeni šoli

Murska Sobota, 13.02.2015 ob 7:55  

V Glasbeni šoli Murska Sobota je v torek potekal tretji abonmajski koncert, na katerem so nastopile komorne skupine in pozavnisti Konservatorija Maribor iz razreda prof. Mihaela Švagana in Glasbene šole Murska Sobota iz razreda prof. Marka Slaviča.


V sklopu Koncertnega večera komornih skupin in pozavnistov so nastopili Martin Nemet, Luka Kumer, Trio baročnih pozacn Marpurgi, Tine Lukač, Kvartet pozavn Glasbene šole Mursak Sobota, Aljaž Stošič, Jakob Vouri, Ana Knez, Rok Jandrašič, Žan Salaj, Aleš Levačič, David Pučko in Sašo Gjerek. To je bil že tretji iz sklopa abonmajskih koncertov Glasbene šole Murska Sobota v tem šolskem letu.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.