https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Sejem GREEN 26.-29.3.2015

Kdaj: Četrtek, 26.03.2015 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, Pomurski sejem, Gornja Radgona

Sejem GREEN 26.-29.3.2015

 

Sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN je pričel v letu 2014 uspešno soustvarjati nov model trajnostnega gospodarstva in družbe kot prvi tovrstni sejem v Sloveniji in daleč prek njenih meja. Zadovoljstvo razstavljavcev, navdušenje obiskovalcev ter odobravanje javnosti zagotavljajo njegovo uspešno prihodnjo rast, odmevnost ter pozitivne učinke za vse sodelujoče akterje.

GREEN 2015 bo predstavil izdelke in storitve, ki so prijazni naravi, človeku in družbi v svojem celotnem življenjskem krogu. Na njem se bomo srečali snovalci, proizvajalci, ponudniki in odjemalci zelenih tehnologij, izdelkov in storitev na medorganizacijskem nivoju in v sferi končne potrošnje. Inovativni posamezniki in gospodarske družbe bodo segli v roko znanstvenim institucijam, vladnim in nevladnim ustanovam ter končnim uporabnikom. Ob poslovnih predstavitvah nas bodo v zeleno zavezništvo povezovali strokovni posveti na najvišjem nivoju ter poljudno izobraževalni dogodki za široko javnost.

Bodite zastavonoša živo zelenega področja, ki dokazuje hitro gospodarsko rast in vse večji družbeni pomen na sejmu GREEN 2015. Ponudite svoje izdelke, storitve in zamisli za zeleno proizvodnjo in potrošnjo, za zdravo bivanje in trajnostni razvoj. Skupaj dokažimo, da so lahko dolgoročno uspešni za proizvajalce, potrošnike ter za socialno in naravno okolje le zeleni izdelki in trajnostno gospodarjenje.

Vljudno vabljeni k uspešnemu sodelovanju za zeleno prihodnost!

http://www.pomurski-sejem.si/index.php/sl/green

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.