https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Predstavite se brezplačno na sejmu GREEN

Kdaj: Četrtek, 26.03.2015 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, Gornja Radgona

 
 
 
 
Organizator: Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja vam ponuja priložnost brezplačne predstavitve na sejmu GREEN - mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga, ki bo potekal od 26.3.-29.3.2015 v Gornji Radgoni. Pomurske nevladne organizacije s področja okolja in zelenega življenjskega sloga, vabimo k brezplačni promociji na sejmu GREEN in medsebojnemu druženju ter mreženju.
 
Razstavni program vključuje:
- zelene tehnologija in inovacije,
- obnovljivi viri energije,
- trajnostni urbanizem, gradbeništvo in arhitektura,
- okolju prijazna mobilnost,
- krožna obrt, podjetništvo in industrija,
- varovanje in sanacija okolja,
- bivanje z naravo,
- zelena potrošnja in življenjski slog,
- zelena medicina,
- svetovanja,
- strokovni program.

Za sodelovanje na sejmu je potrebno izpolniti PRIJAVNICO ZA SODELOVANJE, ki je dostopna tukajPrijave zbiramo do petka, 20.3.2015!

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 538 13 53 ali na e-naslovu: jerneja@lrf-pomurje.si.

* V kolikor svoje prisotnosti ne morete zagotoviti, nam še vedno lahko posredujete vaš promocijski material, ki ga bomo razstavili na stojnici.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite pri predstavitvi nevladnega sektorja Pomurja in njegovega prispevka na zelenem področju.


Več informacij o sejmu najdete na naslednji povezavi.

ZLOŽENKA SEJMA GREEN.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.