https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Radenska – zmagovalka trusted brand 2015 v Sloveniji

08.04.2015 ob 7:10  

Radenska je ena izmed najbolj prepoznavnih slovenskih blagovnih znamk, kar potrjujejo številne raziskave ter priznanja, ki jih dobiva ta več kot 140-letna blagovna znamka. Tako se je zaključila tudi ena večjih evropskih potrošniških raziskav Trusted Brand 2015, ki jo organizira revija Readers Digest po vsem svetu že petnajsto leto, od tega v Sloveniji že 9 leto zapored.


Anketiranje v okviru ene največjih evropskih potrošniških raziskav poteka vsako leto ter omogoča tudi medkulturne primerjave, saj je 20 kategorij enakih za vse države, preostale pa so izbrane lokalno. Po vsej Evropi so anketiranci imenovali več kot 115 tisoč različnih blagovnih znamk, ki jim zaupajo. V Sloveniji je bilo k raziskavi povabljenih 8.013 naročnikov revije Readers Digest, strokovno jo je letos izvedla agencija Mediana iz Ljubljane. Radenska je v tem ocenjevanju najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk v Sloveniji dosegla zmagovalno 1. mesto v kategoriji gaziranih voda in 1. mesto v kategoriji ustekleničenih voda s prepričljivo prednostjo pred ostalimi deležniki na trgu. Rezultati  so na voljo na naslovu www.trustedbrand.si

»Radenska je v vsej svojo uspešni zgodovini ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk doma in na tujem. Posebej nas veseli, da je tudi priznanje bralcev revije Readers Digest Trusted Brand 2015 to dejstvo še podkrepilo. Uspehi Radenske niso le odraz njene dolge in uspešne poti skozi čas, so tudi in predvsem rezultat srčnosti zaposlenih. Ob priznanju Trusted Brand 2015 čestitam vsem sodelavkam in sodelavcem Radenske, je poudaril direktor družbe Radenske d.d. Radenci gospod Marian Šefčovič.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.04.2015 ob 8:23 nejmi gost

      Škoda da ne gre za slovensko znamko!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.