https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Okroga miza Turizem danes in jutri

Kdaj: Petek, 17.04.2015 ob 12:00

Kje: Sejem NATORO, Gornja Radgona, Zeleni oder, Hala B, Pomurski sejem

 

VABILO NA OKROGLO MIZO Turizem danes in jutri: perspektive in priložnosti slovenskega turizma V petek, 17. aprila 2015 od 12.00 do 13.30. Sejem NATURO, Zeleni oder, Hala B, Pomurski sejem, Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona Pomurska turistična zveza organizira v sklopu sejma NATURO okroglo mizo, kjer bo govor tekel o treh aktualnih temah povezanih z razvojem konkurenčnega turizma, v luči globalnih trendov in stopnje razvoja turizma v Sloveniji. Globalni mega trendi v turizmu: smo pripravljeni? Partnerstvo za trajnostni razvoj slovenskega turizma: kam vodi in kakšna je(bo) pot? Zdraviliški in wellness turizem v Sloveniji: dober produkt v »neprimernem« prostoru? Na okrogli mizi bodo spregovorili: Peter Misja, župan Občine Podčetrtek, predsednik Turistične zveze Slovenije, Iztok Altbauer direktor Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč, Franc Gönc prokurist in namestnik direktorja RRA Mura ter vodja RDO, mag. Slavka Gojčič direktorica podjetja Go-spaS d. o. o., Igor Magdič, izvršni direktor Term 3000, Zdravilišča Radenci in Term Lendava pod okriljem Sava Turizem d. d.. Moderator okrogle mize bo mag. Emil Juvan, višji predavatelj na UP FakultetI za turistične Študije – Turistica in doktorski kandidat na The University of Queensland, Australia. Cilj okrogle mize je spregovoriti o pripravljenosti slovenskega turizma na sodobno turistično povpraševanj, s čim razpolagamo in kaj še moramo postoriti. Kako trajnosten in ekonomsko uspešen je slovenski turizem in kako prispeva k ugledu države? Kateri so najpomembnejši izzivi za doseganje strateških ciljev na področju zdraviliškega turizma in kdo so ključni partnerji pri tem? Vljudno vabljeni!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.