https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Se Aleš Luk vrača k Muri?

8.1.2011  

V ponedeljek bodo nogometaši Mure 05 pričeli s pripravami na spomladanski del prvenstva, že v sredo pa bodo odigrali tudi prvo prijateljsko tekmo proti avstrijskemu Kapfenbergu. Navezani že stiki s tremi morebitnimi okrepitvami, Milkivit nov sponzor kluba.

Črno-beli bodo uradno pričeli v ponedeljek, 10. januarja ob 15.30, ko bo najprej sestanek in nato prvi trening. Le-tega se bo udeležilo tudi nekaj novincev, ki so se klubu ponudili sami, navezani pa so že tudi stiki z morebitnimi okrepitvami. »Z enim nogometašem smo se že pogovarjali in čakamo na njegov odgovor naslednji teden, dva igralca pa pridete na razgovor v ponedeljek tik pred pripravami,« nam je povedal predsednik Mure 05 Miroslav Topič. Uspeli smo izvedeti za dve imeni, tako se bodo vodilni kluba pogovorili z vratarjem Alešom Lukom in Markom Smodišem, medtem ko je tretje ime zaenkrat še skrivnost, šlo pa naj bi za nogometaša, ki je še nedavno igral v prvi ligi.

V sredo proti Kapfenbergu, nato v nedeljo pa še s CM Celjem

Nogometaši Mure bodo v sklopu priprav na nadaljevanje sezone že v sredo odigrali prvo prijateljsko tekmo in sicer proti avstrijskemu prvoligašu Kapfenbergu, ki se bo od 10. do 15 januarja mudil v Prekmurju na pripravah. Tekma bo na sporedu ob 15. uri na igrišču z umetno travo. Dogovorjena je že tudi tekma s celjskim prvoligašem, ki bo v nedeljo, 16. januarja ob 14. uri na igrišču Olimp.

Milkivit nov sponzor

V zadnjih dneh prejšnjega leta je murskosoboški klub dobil še enega novega pokrovitelja. Tokrat je to podjetje NutriVita, ki je v Sloveniji ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko Milkivit. Gre za znamko nemškega podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo mlečnih nadomestkov, mineralno vitaminskih dodatkov in hrane za živali. Po besedah predsednika kluba naj bi ta mesec realizirali še nekaj pogodb.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      08.01.2011 ob 22:02 prekmurjerepublika

      ajde luk ode v muro ka te nujcamo, pa prpelaj še ošlaja al nekoga sebof:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. murazavedno
      08.01.2011 ob 23:37 murazavedno

      tako tako ,1liga vsekakor! nafta vo mij not.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.