https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Kot prvi slovenski športnik je na evropskih igrah nastopil murskosoboški rokoborec Daniel Kočar

14.6.2015  

Kot prvi slovenski športnik, ki je nastopil na evropskih igrah, ki so se ta teden pričele v Bakuju, je nastopil naš 20-letni rokoborec Daniel Kočar iz Rokoborskega društva Sobota. Varovanec Dejana Šerneka je nastopil uvodoma v kategoriji do 59 kilogramov in izgubil z Norvežanom Stig-Andrejem Bergejem z 0:4. Kuhar je ob koncu izpadel tudi iz repesaža. 

 

»Daniel je tukaj najmlajši tekmovalec z 19 leti in mislim, da je pogumno branil barve Slovenije. Tekmec na nasprotni strani je bil premočan, lani je bil tretji na svetovnem prvenstvu in z 31 leti ima mnogo izkušenj. Vsekakor je vsaka takšna tekma za Daniela, ki je še mladinec, zelo pomembna«, je po poročanju siol.net povedal Šernek, ki pričakuje veliko od Jureta Kuharja, ki nastopa danes.

Slovenska gorska kolesarka Blaža Klemenčič je osvojila šesto mesto v krosu, karateistka Tjaša Ristić je v polfinalu priznala premoč Turkinji in zasedla četrto mesto. Nastopila je tudi mlada triatlonka Eva Skaza, ki je zasedla 32. mesto.

Foto: arhiv pomurec.com

Preberite tudi:

http://www.pomurec.com/vsebina/30468/FOTO:_Murskosoboski_rokoborci_odhajajo_danes_na_evropske_igre_v_Baku

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.