https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Štihec na obisku pri Mörcu

Murska Sobota, 24.01.2011 ob 13:38  

Župana Mestne občine Murska Sobota Antona Štihca je danes na vljudnostnem obisku sprejel predsednik uprave Mura in partnerji Milan Mörec, ki je po odhodu Bojana Starmana prevzel vodenje Mure. Namen srečanja je bila izmenjava informacij glede stanja in načrtov za v prihodnje, saj gre za enega najpomembnejših gospodarskih subjektov v Mestni občini Murska Sobota. 

Mörec, ki je v Muri deloval čez trideset let, je županu predstavil svojo vizijo, kako Muro, ki je bila nekoč ponos pomurskega in  slovenskega gospodarstva, čim hitreje rešiti iz nastale situacije in ji povrniti stabilnost in nekdanjo podobo, da ji bodo zaupali poslovni partnerji in kupci. Predstavil mu je poslovanje in poslovne načrte ter težave, s katerimi se Mura v tem trenutku sooča.

Težave z lastništvom

Kot največjo težavo velja izpostaviti to, da so brez pravega lastnika, podjetje Mura in partnerji pa mora reševati tudi težave glede likvidnosti in prevzema vso odgovornost za izdelavo kolekcij, nabavo materialov in trženje. Njihov prioritetni cilj je pridobitev blagovne znamke ter povečanje dodane vrednosti,  saj se zgolj z  dodelavnimi posli, kljub velikemu številu tujih kooperantov Mura v prihodnosti ne bo mogla dovoj razvijati. Kljub vsemu Mörec ostaja optmističen in pravi, da ima Mura dovolj znanja, strateških partnerjev, in dobro poznavanje trgov na področju bivše Jugoslavije, kakor tudi smele načrte za povečanje dodane vrednosti in širitev na zahodne trge. Župan Štihec je Mörcu obljubil sodelovanje in podporo Mestne občine Murska Sobota, na področjih, kjer občina lahko pomaga.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.