https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Z izjemnim uspehom Igor Kovačič v Hockenheimu pospešil do novega slovenskega rekorda

3.8.2015  

Kovačič si je privozil 2. mesto in izboljšal slovenski rekord.


Ta vikend so se člani Street Race Teama Murska Sobota udeležili enega izmed najprestižnejših tekmovanj v pospeševanju z motornimi vozili na 402m v Evropi, in sicer tako imenovanega Public Race Days na dirkališču Hockenheim v Nemčiji.

V zelo močni mednarodni konkurenci je Igor Kovačič z avtomobilom Opel Corsa turbo na sprednji pogon, v odprtem razredu osvojil 2. mesto. Pri tem je osvojil nov slovenski rekordom, in sicer je 402 m prevozil v času 9,111 sekunde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2015 ob 14:27 Joza gost

      Ge pa je kaj omenjena zahvala njegovemi mehaniki Teodori Horvat ??? Brez njega bi še skouz vozo 13 klaso.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2015 ob 18:26 gost

      KAKO DOLGO , BO ŠE GLAVA CELA ???? Malo premislite !?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.08.2015 ob 10:54 Đanzi gost

      Drekojedec Joza, ka misliš ka novinari znajo što je te avto fkup šrajfo? Ge ne razmin, ka morete lidje vedno drek naprej nositi gda nej trbej? Vepa neje Igor piso novico jebote... Da bi bar nešče kaj dobroga vido v ton ka te lidje delajo... nega vam spasa...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.