https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

»Turizem na koušto« prihodnji vikend v Turnišču

08.08.2015 ob 10:40  

Zavod Koušta že peto leto zapored organizira prireditev Turizem na Koušto. Prireditev se bo odvijala v soboto, 15.8.2015 in nedeljo, 16.8.2015. Namenjena je prav vsem generacijam; vključuje številne delavnice, animacije, srečanja, igre, športne prireditve, koncerte,.. tako da lahko vsak, ki prireditev obišče, najde nekaj zase.

 

V soboto, 15. avgusta bo po sejemski prireditvi ob Veliki maši za zabavo poskrbela glasbena skupina VESELE ŠTAJERKE. Ob 20. uri bodo nastopile na parkirišču tovarne Planika, vstop bo prost.

V nedeljo, 16. avgusta se dogajanje prične že v dopoldanskem času. Ob 11. uri se bo pričelo medobčinsko srečanje upokojencev, tokrat se jim bodo pridružili še vnuki in vnukinje, prireditev pa bodo popestrili s kulturnim programom in zabavo s skupino HORIZONT.

Ob 14. uri pripravljajo druge zabavne vaške igre »Špilanje na Koušto«, na katerih se bodo pomerile vnaprej prijavljene ekipe. Za nepozaben spektakel bo poskrbel zabavni voditelj JANEZ ŽILAVEC. Prva tri mesta bodo nagrajena. Ob 17. uri nadaljujejo z zabavo z glasbeno skupino HORIZONT. Tudi ta dan vstopnine ni.

Celotna priredite Turizem na Koušto se bo odvijala na parkirišču tovarne Planika, pod velikim šotorom. Kot vedno so organizatorji tudi tokrat poskrbeli za najmlajše obiskovalce z napihnjenimi igrali in raznimi animacijami, ki jih pripravljajo člani društva BUMERANG SREČE. Domača društva bodo ponudila odlično hrano in mrzlo pijačo.

Vabijo vse, da jih obiščete, da si ogledate njihovo kulturno dediščino, prisluhnete kulturnemu programu, se nasmejite šaljivim vaškim igram, zaplešete v prijetnih ritmih; skratka, da se skupaj poveselite.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.