https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: God Bless This Mess festival ob deseti obletnici včeraj na grajskem dvorišču

Murska Sobota, 23.08.2015 ob 11:15  

Včeraj je na murskooboškem grajskem dvorišču potekal God Bless This Mess festival. Letos mineva deset let od prve izdaje albuma »Patentat« beltinske ŠKM bande za God Bless This Mess  (GBTM) records.

 

Na murskosoboškem grajskem dvorišču so nastopili domači trio Jinho Jinza,  trio Suzi Soprano, duet krško-šentjernejske navezave Ooral Sea in BeatMyth ter vinkovški trio Punčke, za after je poskrbel Srđan Prodanović aka Some1else.

Od takrat beležijo 15 izdaj žanrovsko raznorodnih skupin in se še vedno držimo zastavljenih postulatov: »Sva dva absolutista in izdajava samo stvari, ki so nama všeč, podpirava kreativnost in avtorstvo ravninske nam grude«, pravijo  GBTM. Nabor bendov na letošnjem GBTM festivalu je bil zato nekoliko drugačen od prejšnjih let. Vseeno pa so želeli ohraniti familijarni duh, kjer se družijo bendi, prijatelji in simpatizerji založbe ob dobri muziki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.