https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Na svetovnem prvenstvu v odbojki v Mehiki tudi Rojnik in Drvarič iz Panvite Pomgrad

Murska Sobota, 1.9.2015  

Mladinska odbojkarska reprezentanca Slovenije (U21) se je minuli konec tedna pomerila z ekipo Panvita Pomgrad v sklopu priprav za svetovno prvenstvo, ki bo potekalo od 11. do 20. septembra v Mehiki. Ekipo sestavljata in potujeta v Mehiko tudi igralca Panvite Pomgrad - Jakob Rojnik in Urban Drvarič. Pred samo tekmo je ekipo predstavil na novinarski konferenci selektor Iztok Kšela.

 

Svetovno prvenstvo v Mehiki bosta gostili mesti Tijuana in Mexicali. Slovenska mladinska reprezentanca bo nastopala v Mexicali v skupini D, njihovi nasprotniki pa bodo reprezentanti Italije, Francije in Japonske. Najboljši mladinci Slovenije so se na prvenstvo uvrstili letos maja na kvalifikacijskem turnirju v Novi Gorici, na katerem so bili nasprotniki mladinski reprezentanti Rusije, Belgije in Nemčije.

Za mladinsko reprezentanco Slovenije standardno nastopata tudi člana Panvite Pomgrad Urban Drvarič - podajalec prve ekipe in nova okrepitev Panvita Pomgrada Jakob Rojnik dosedanji član Šoštanj-Topolščice, ki igra na poziciji sprejemalca.

Širši seznam reprezentance: Jernej Vrhunc, Urban Drvarič, Jan Kozamernik, Filip Uremovič, Sašo Štaleker, Žiga Donik, Jakob Rojnik, Primož Vidmar, Jure Okroglič, Matej Kök, Sergej Drobnič, Tonček Štern, Matevž Ledinek, Jan Gašparin in David Kumer.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.