https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Iztok Utroša najprej na badmintonskem turnirju v Glasgowu, nato pa še čez lužo

21.11.2015  

Ta teden poteka v Glasgowu badmintonski turnir serije Grand Prix na katerem v konkurenci moški posamezno nastopa 106 igralcev, med njimi tudi naš Iztok Utroša.

 

»Po jesenski rahli rezultatski krizi sem se odločil za temeljite tritedenske priprave v Lendavi in s tem izpustil nekaj turnirjev, ki sem jih načrtoval v okviru kvalifikacijskega ciklusa za Olimpijske igre Rio 2016. Odločitev za vmesne priprave je bila koristna, saj sem na turnir v Glasgowu prišel dobro pripravljen. Žreb mi je v prvem krogu namenil kitajskega Angleža Heng Lin Ngana, ki sem ga premagal gladko z 2 : 0 v nizih (11,9). V drugem krogu me je čakal 6. nosilec turnirja, 48. badmintonist na svetovni jakostni lestvici, Izraelec Misha Zilberman. Po izgubljenem prvem nizu sem veliko bolje odigral v nadaljevanju in dobil naslednja dva niza ter s tem tekmo z 2 : 1 (-13,11,11). S tem sem se uvrstil v osmino finala na turnirju in že osvojil pomembne točke v kvalifikacijah za OI«, pravi Iztok Utroša.

V osmini finala proti Avstrijcu Davidu Obernosteterju mu žal ni uspelo zmagati. Prvi niz je sicer dobil, potem pa popustil in tekmo izgubil z 1:2 v nizih (13,-12,-12). Z doseženim rezultatom na turnirju je sicer zadovoljen, vendar s priokusom, da bi lahko dosegel še več.

Iz Glasgowa pa Iztok odhaja preko luže, kjer bo igral v Braziliji, Mehiki ter na dveh turnirjih v ZDA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.