https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Novi uporabniki Slovenske ulice 41 v Murski Soboti so odprli svoja vrata

Murska Sobota, 23.01.2016 ob 9:00  

Včeraj so svoja vrata odprli javnosti in se predstavili novi uporabniki stavbe nekdanje NLB na Slovenski ulici 41 v Murski Soboti.

 

V pritličju se nahaja nov Turistično-informacijski center imenovan Hranilnica prekmurskih dobrot. V prvem nadstropju pa so si svoje prostore uredili Agencija Pira, ki organizira različna izobraževanja, treninge in tečaje tako za posameznike kot podjetja ter pripravo razpisne dokumentacije. Domania kot prvi koncesionar za opravljanje storitve pomoč na domu v Pomurju, želi vzpostaviti informativno mrežo za osebe starejše nad 65 let v regiji. Ustvarjalnik je podjetniški peskovnik, v katerem se bodo mladi učili podjetništva.

Pomurska turistična zveza bo v novih prostorih še naprej izvajala svojo dejavnost. Uvedli bodo t.i. Soboške vabilnice. Kulturno društvo Fotoklub Murska Sobota bo organiziralo fotografske razstave, razna predavanja in delavnice fotografiranja. Društvo Pisani Mehurčki deluje na področju dela z otroki in mladino ter skrbi za kvalitetno preživljanje prostega časa najmlajših. Izvajali bodo različne kreativne delavnice, pravljične popoldneve, pravljično jogo, predstave in še kaj. Taborniški rod Veseli veter bodo izvajali razne aktivnosti v sklopu kvalitetnega preživljanja časa mladih. 

Preberite tudi: http://www.pomurec.com/vsebina/36578/FOTO__Otvoritev_turisticno_informacijsko-kulinaricnega_centra_na_Slovenski_ulici_v_Murski_Soboti_ 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2016 ob 11:54 gost

      Nepotrebne ustanove ki ne naredijo absolutno nič koristnega in samo žrejo davkoplačevalski denar...

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.01.2016 ob 15:43 gost gost

      Iz jezika si mi vzel, se popolnoma strinjam. A ni škoda denarja?! Kekci eni....

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.01.2016 ob 8:17 G. gost

      Kak točno, recimo taborniki, žrejo davkoplačevalski denar???

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.01.2016 ob 8:19 gost

      Eni tak fejst nemate pojma kakše norosti kvasite, ka boug pomagaj! Kakši davkoplačevalski denar, Jao jao, te norosti doma gučite , nej tu ka lidgej čitajo

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2016 ob 14:16 gost

        Mi nemamo pojma o kon gučimo??? Jao človek božji, rajši nika ne piši, pa ne delaj norca iz sebe. Ja iz koj pa te misliš ka se te društva financirajo??? Ka misliš kdo financira to stavbo pa vse povezane stroške v keri se nahajajo??? Nemaš ti pojma o financiranju teh društev...

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.