https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na drugi zimski ligi v Skakovcih oba pokala pobrali gasilci iz Sovjaka

Skakovci, 24.01.2016 ob 11:05  

V soboto, 23. januarja je v Skakovcih potekalo drugo gasilsko regijsko temovanje v spajanju sesalnega voda za prehodni pokal pomurske regije za leto 2015/2016.

Včeraj v gasilskem domu v Skakovcih potekalo drugo gasilsko tekmovanje v spajanju sesalnega voda za prehodni pokal pomurske regije 2015/2016.

Zbor in žreb tekmovalnih parov se je pričel ob 18. uri in za tem tekmovanje v spajanju sesalnega voda. Prijavljenjih je bilo skupno 26 ekip, in sicer 18 moških in 8 ženskih desetin. 


REZULTATI:

ČLANI A

1. mesto - PGD SOVJAK

2. mesto - PGD KOROVCI

3. mesto - PGD ZENKOVCI

 

ČLANICE A

1. mesto - PGD SOVJAK

2. mesto - PGD BODONCI

3. mesto - PGD PERTOČA

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.01.2016 ob 19:14 mrko gost

      Vse je vredik bilo samo gestija nika pa pijača slaba. Vse samo plačati.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.