https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kdo so tisti, ki te dni lahko dobijo zaposlitev v Pomurju?

03.02.2016 ob 9:00  

Tudi ta teden smo pobrskali med razpoložljivimi prostimi delovnimi mesti, ki jih lahko te dni najdete v Pomurju.


Poleg delovnih mest, ki so stalnica na oglasnih panojih pomurskih zavodov za zaposlovanje, pa se lahko te dni potegujete za naslednja delovna mesta:

Kar štiri bolničarje pa trenutno iščejo v Splošni bolnišnici Murska Sobota. Delali bodo v urgentni in operativni dejavnosti ter na intenzivni terapiji. Delo bodo opravljali za polni delovni čas, zaposlitev pa bo za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 5. februarja.

Podjetje LSI PROMO iz Murske Sobote išče komercialista. Izbrani kandidat bo dobil delo za polni delovnik za nedoločen čas, prijave pa zbirajo do 6. februarja.

Kozmetični tehnik pa lahko najde delo v lepotnem in sprostitvenem salonu Diadem v Radencih. Ponujajo delo za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 12. februarja.

Občina Lendava pa trenutno išče prevajalca za madžarski jezik in strokovnega sodelavca za družbene dejavnosti. Izbrani kandidat bo dobil delo za polni delovni čas za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 5. februarja.

Podjetje EVB kovinarstvo zaposli programerja CNC stroja. Delal bo polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za nedoločen čas. Kandidati se lahko prjavite do 17. februarja.

Mikrobit senzorika iz Murska Sobote išče razvijalca programske opreme. Ponujajo mu/ji zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 24 mesecev. Prijavite se lahko do sobote.

Živalski vrt Sikaluzoo iz Boračeve pa išče nekoga, ki bo opravljal splošna dela v živalskem vrtu. Delal bo skrajšan delovni čas, in sicer 20 ur na teden, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje 7 mesecev. Prijave so možne do 27. februarja.

Center za socialno delo Murska Sobota išče strokovnega sodelavca za prejemke in oprostitve. Delal bo 10 ur na teden, zaposlitev pa bo sklenjena za določen čas do konca avgusta. Prijave sprejemajo še danes in jutri.

Martmetal iz Lendave  išče vodjo proizvodnje. Opravljal bo polni delovnik, zaposlitev pa lahko dobi za nedoločen čas. Prijevite se lahko do 21. februarja.

Vsa trenutno razpisana delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

 

Prikazna fotografija: zurnal24.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2016 ob 9:38 gost gost

      Larifari zavoda za zaposlovanje. Če nema poznanstva, pa še kaj drujgoga nega nič.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2016 ob 22:07 privatnik gost

      Moreš biti lokaš, eli pa nežnejši spol kaj podržati,, pa si takoj pri kruji

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.03.2016 ob 18:29 gost

      Najbrž MIGRANTI PREKMURCI se pa JEBITE SMC stranka Muslimanskega centra

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.