https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev: Učitelji športa, slaščičarji, vzgojitelji in mizarji ta hip najbolj iskana »roba« v Pomurju

10.02.2016 ob 8:00  

Če ste zdravnik, vzgojitelj, prodajalec, oblikovalec  ali učitelj športa, ne zamudite priložnosti za zaposlitev, ki jo v teh dneh ponujajo pomurske ustanove in podjetja. Preverite pa tudi ostala delovna mesta, ki so ta hip na voljo v naši regiji.


V podjetju Tehnično preizkušanje Izidor Klar s.p. iščejo dva agronom svetovalca. Ponujajo delo za določen čas petih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavite do 11. februarja.

Osnovna šola Sv. Jurij ob Ščavnici pa išče diplomiranega vzgojitelja predšolskih otrok, ki bi nadomestil porodniški dopust do 31. avgusta. Ponujajo delo za polni delovni čas, kandidati pa se lahko prijavijo do 15. februarja.

Vrtec Manka Golarja iz Gornje Radgone išče pomočnika vzgojiteljice. Izbrana oseba bo opravljala delo za polni delovni čas do konca meseca julija. Prijave zbirajo do jutri. Iščejo pa tudi vzgojitelja predšolskih otrok. Zanj veljajo isti razpisni datumi.

V podjetju MF mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. pa v teh dneh iščejo inženirja lesarstva ali diplomiranega inženirja lesarstva. Prijave zbirajo do 10. marca, izbranemu kandidatu pa se obeta zaposlitev za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. V istem podjetju pa zaposlijo tudi dva mizarja, za katera veljajo isti delovni pogoji kot za inženirja.

V Radenski zaposlijo oblikovalca. Ponujajo mu zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev, kandidati pa se lahko prijavijo še danes.

Iščejo se tudi prodajalci, pri čemer bodo dva zaposlili v podjetju Paradajz iz Renkovcev. Ponujajo zaposlitev za polni delovnik za obdobje enega meseca. Prijave sprejemajo do 16. februarja.

V Jagrosu iščejo prodajalca/ko tehničnega blaga za poslovno enoto v Radencih. Delovnik bo za polni delovni čas, zaposlitev za tri mesece z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prijave možne do 16. februarja.

Nacionalni inštitut za javno zdravje pa išče sanitarnega inženirja II – pripravnika. Opravljal bo delo za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 15. februarja.

Podjetje POVOLI iz Tešanovec pa išče slaščičarja, konditorja. Delo bo sklenil za obdobje enega leta, opravljal pa bo polni delovni čas. Prijave zbirajo do 12. februarja.

Na osnovnih šolah v Bakovcih in Gradu pa iščejo učitelja športa v projektu. Oba bosta opravljala delo za skrajšani delovni čas 20 ur, zaposlitev pa bo veljala do konca tega šolskega leta. Kandidati se lahko na razpisano delovno mesto na OŠ Grad prijavite še danes, na OŠ Bakovci pa prijave zbirajo še jutri.

Zdravstvene ustanove v Pomurju pa ta hip iščejo kar nekaj zdravnikov. Zdravstvena doma v Lendavi in Murski Soboti iščeta zdravnika brez specializacije, v ljutomerskem zdravstvenem domu pa iščejo pediatra. V murskosoboški bolnišnici pa iščejo zdravstvenega administratorja.

Podrobnosti o delvonih mestih lahko najdete TUKAJ, kjer boste našli tudi ostala razpoložljiva delovna mesta v Pomurju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2016 ob 10:20 gost gost

      Učitelji športa? Kak, da ne bi meli že se naprej zgučano, razpis je pač obvezen. To je realna slika današnjega šolstva in zaposlovanja v njem. Še posebej velja to in je značilno za naše področje, kdo pa so glavni akterji pa se zna .

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.02.2016 ob 10:21 Del R gost

      Koliko jih pa iščejo,da so "tražena roba" . 115 po komadu? Prekmurje kot kaže postaja Silicijeva dolina:P.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.02.2016 ob 10:39 gost

      Prijavte se pa te vidli, nej pa ka nabijate brezvezne komentare. Tij prvi gost pa si prešti ka sploj iščejo. Iščejo nekoga za določeni projekt za skrajšani delovni čas. Se ti senja ka tou pomejni? Mater ste eni zabiti, glavno ka komentejrate pa nema veze, če pišete neumnosti.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.02.2016 ob 11:29 smrkci gost

      Ma teh učiteljev je pun kurec pa ne more bit vsak učitelj,dajte nam navadnim smrtnikom delo,vi na zavodu in vi butasti politiki,mi ki še imamo delati 5,10,15 let do penzije,z 100 ali 200€ na mesec.Učitel pa ima 1500€ na mesec in otroke nič ne nauči ker je morajo starši učiti doma.Javni sektor je treba zmanjšati z 100% na 30% in potem bo v državi vse v redu.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.02.2016 ob 11:50 ivan vanek gost

      TAKO JE--smrkci !!! Prav si napijsal !!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.02.2016 ob 12:08 Del R gost

      10:39 malo prebiraj besede oz. ne posplošuj. Pomen naslova trbej dojeti, ge san ga še nej. Ker v njen je napisano kak če bi nvn kelko oseb iskali na teh področjih.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.02.2016 ob 15:24 gost da r gost

      Ti tretji gost malo oladi, zabiti si pa od vseh, ka so pisali najbole tij. Že znaš, zakoj zagovarjaš. Drujge šteri znajo kak je v resnici in iz izkušenj gučijo pa pusti pri miri. Maršišto bi o tej temi znal iz ikušenj v pomurskih šolah kaj povedati.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.02.2016 ob 21:32 pripravnica gost

      bravo smrkci, učiteljev imamo že rejsan pun kufer, takšij ka nikaj znajo pa lejko preštimo na prste, glavno, ka služijo, delovna doba teče, vijdi se pa tudi po njihovoj deci, kak so školani, največji taleki današnjih dni, v 20 letih napol mafijaši

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.