https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ta hip iskani v Pomurju: dimnikar, direktor občinske uprave in direktor družbe

09.03.2016 ob 9:10  

Mesec marec je že krepko v teku, kar pomeni, da se počasi začenja sezona za gradbena podjetja. To se opazi tudi pri razpisih na Zavodu za zaposlovanje Republike Slovenije, saj se že rabi veliko zidarjev in fasaderjev. Prav tako ne upada povpraševanje po kuharjih, natakarjih in tudi bolničarjih.

!!!OGLAS!!

Rabi se bolničar/negovalec pripravnik. In sicer kar tri bi zaposlil CSO Ormož center za starejše občane d.o.o. za določen čas 6 mesecev s polnim delovnim časom. Prijave lahko pošljete po pošti do 15.3.2016. Bolničarja/negovalca pripravnika bi zaposlili tudi v Domu Kuzma, proizvodnja, trgovina, osebne in poslovne storitve d.o.o., prav tako za obdobje 6 mesecev za polni delovni čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22.3.2016.

Carthago proizvodnja avtodomov d.o.o. ima razpisanih več delovnih mest. Rabijo 5 delavcev montažer/elektrikar.  Zaželjene so delovne izkušnje s področja elektrotehnike. Zaposlijo za določen čas 3 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 12.3.2016. Poleg tega rabijo 10 delavcev montažerjev/ključavničarjev. Zaposlitev nudijo za 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 12.3.2016. 19 delovnih mest pa imajo prostih za delovno mesto delavec montažer/mizar.  Zaželjene so izkušnje z lesarskega področja. Zaposlijo za določen čas 3 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 12.3.2016.

Dom starejših občanov Ljutomer išče dietnega kuharja. Zaželena je usposobljenost za dietnega kuharja. Zaposlitev nudijo za določen čas 12 mesecev. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 13.3.2016.

Colorline, gradbeništvo in storitve d.o.o.  iz Lutvercev, zaposluje 12 fasaderjev-tudi brez kvalifikacije. Nudijo delo za določen čas 10 mesecev, in sicer za polni delovni čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor.

V Zdravstvenem domu Ljutomer bi zaposlili fizioterapevta III v ambulanti-pripravnika. Trajanje zaposlitve je za določen čas 9 mesecev s polnim delovnim časom. Vsi zainteresirani primerni kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 11.3.2016.

Kuharja se rabi v Puconcih, in sicer pri "Sijarto" Slavica Špilak s.p.. Urnik dela je dvoizmenski. Kuharja se zaposli za določen čas 11 mesecev, za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 17.3.2016, kandidati naj pokličejo za razgovor.

Ekoenergetika-diminkarstvo išče dimnikarja. Zaposlili ga bodo za 12 mesecev z možnostjo podaljšanja, opravljal pa bo delo za polni delovni čas. Zainteresirani se lahko prijavite do 2. aprila.

Občina Grad pa v teh dneh išče novega direktorja občinske uprave. Ponujajo delovnik za polni delovni čas, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje 60 mesecev. Prijavite se lahko do 15. marca.

Direktorja pa iščejo v podjetju Logicdata. Izbrani bo opravljal polni delovnik za nedoločen čas , prijave pa zbirajo do 21. marca.

Delo dobi natakar  v Kava baru Malina 93, Denis Feuš, s.p. v Ljutomeru. Nudijo dvoizmensko delo za obdobje 3 mesecev s polnim delovnim časom. Kandidati se lahko prijavite do 12.3.2016, kandidati naj pokličejo za razgovor.

Prav tako natakarja rabijo v Lendavi, pri Gostilni s prenočišči "Olimpija" Štefan Kočar s.p.. Zaposlijo ga za določen čas 12 mesecev, za polni delovni čas. Na razpis se lahko prijavite do 16.3.2016, kandidati naj pokličejo za razgovor. Delo je dvoizmensko.

Le še danes, 9.3.2016, se lahko prijavite na razpisano delovno mesto oblikovalec kovin, ki ga je razpisalo podjetje Novak e 92, inženiring, trženje, proizvodnja, servis d.o.o. iz Ljutomera. Če imate 2 leti delovnih izkušenj, vam nudijo zaposlitev za določen čas 6ih mesecev s polnim delovnim časom. Zaželjen je izpit C kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

Berden Ignac iz Turnišča bi na kmetiji rabil pomoč pri delu. Za določen čas 8 mesecev bi za polni delovni čas zaposlil osebo, ki ima izpit B in F kategorije, saj se delo nanaša tudi na delo s traktorjem. Urnik dela je gibljiv, nestalen.  Plača je 800 EUR bruto / mesečno. Na razpis se lahko prijavite do 23.3.2016, kandidati naj pokličejo za razgovor.

Do 15.3.2016 se po pošti lahko prijavite na razpisano delovno mesto referent za registracije 2 pri AMZS D.D.; AMZS D.D., PE Murska Sobota. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Vse zainteresirane kandidate vabijo, da vlogo z dokazili o izpolnjevanju pogojev za zasedbo delovnega mesta pošljejo na naslov: AMZS d.d., Služba za pravne in kadrovske zadeve, Dunajska 128a, 1000 Ljubljana s pripisom: »za razpis PE MS, referent, ne odpiraj!«.

Podjetje Benko-tehna, trgovsko, proizvodno in storitveno podjetje, Puconci d.o.o. zaposli trgovca-skladiščnika v železnini. Opis del in nalog: prodaja in prejem blaga v trgovini z železnino. Delo je v trgovini in v skladišču z viličarjem. Razrez cevi in pločevin. Zaposlijo za poln delovni čas za določen čas 12 mesecev. Na razpis se lahko prijavite do 16.3.2016, kandidati naj pokličejo za razgovor. Delo je dvoizmensko.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.