https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta teden največje povpraševanje po fizioterapevtih, receptorjih, reševalih iz vode in strokovnih delavcih

16.03.2016 ob 8:40  

Marsikdo pravi, da je težko ugotoviti, kakšna služba je prava zanj. Tudi ta teden smo nabor najbolj zanimivih razpisanih delovnih mest V Pomurju zbrali za vas. Morda je tista prava za vas med njimi.

Podjetje BGA servis, prodaja, popravila in storitve d.o.o. iz Gornje Bistrice rabi 2 elektroinštalaterja na terenu v tujini (zahodna Evropa). Urnik dela je gibljiv/nestalen. Nudijo zaposlitev za tri mesece za polni delovni čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 18.3.2016. Prav tako rabijo zidarja na terenu v Avstriji. Zaposli se ga za polni delovni čas, za določen čas 12 mesecev. Urnik je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 6.6.2016.

Studio EMAX kozmetične storitve Igor Pelcar s.p. iz Kuzme išče fizioterapevta. Delo je dvoizmensko, za določen čas 12 mesecev. Plača je 960 EUR bruto / mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 18.3.2016.

Za delo v Nemčiji se pri podjetju Obdelava kovin, Jožica Rituper s.p. iz Tišine rabi obdelovalec kovin. Delo je za določen čas 24 mesecev z gibljivim/nestalnim urnikom. Kandidati, ki vas delo zanima jih lahko pokličete za razgovor do 29.3.2016. Pogoj je vsaj osnovno znanje nemškega jezika.

V Moravskih Toplicah se išče receptor pri podjetju Počitek - užitek, turistično podjetje d.o.o.. Delo se nudi za določen čas 15 mesecev, s polnim delovnim časom.  Plača za receptorja je 793 EUR bruto / mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20.3.2016.

Sava Turizem d.d. bi zaposlila 4 reševalce iz vode. Območna enota delovnega mesta je G.Radgona. Zaposlitev s polnim delovnim časom nudijo za določen čas, 6 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja. Pogoj za prijavo na delovno mesto je veljavna licenca reševalca iz vode (A2, A1), z možnostjo podaljšanja. Če vas delovno mesto zanima, se lahko prijavite do 17.3.2016 po pošti ali po e-pošti.

Osnovna šola Miška Kranjca Velika Polana in Dvojezična osnovna šola I Lendava za skrajšan delovni čas 20 ur na teden iščeta strokovnega delavca v programu zdrav življenjski slog 2015-2017 (učitelj športa). Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas do 31.8.2017. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17.3.2016.

Za določen čas 10 mesecev se na Centru za socialno delo Gornja Radgona rabi strokovni delavec za področje (eno ali več).  Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 18.3.2016.

KOMFORIA tapetništvo in šiviljstvo d.o.o. iz Murske Sobote zaposli dve šivilji. In sicer za določen čas 6 mesecev s polnim delovnim časom. Urnik dela je dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 23.3.2016.

Vodjo vrtnarije rabijo pri Vrtnarstvu - Vladimir Klement s.p. iz Cvena. Delo poteka dvoizmensko, je za polni delovni čas in sicer za tri mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22.3.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih lahko najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.