https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta teden najbolj iskani: avtomehaniki, inženir lesarstva, projektant, serviser gasilnih aparatov in avtobusni šofer

06.04.2016 ob 11:00  

Preverili smo in izbrali nabor najbolj zanimivih poklicev, ki se ta teden iščejo na Zavodu za zaposlovanje.

Avto center Andrejek, posredništvo vozil, servis, trgovina d.o.o. iz Kuzme bi zaposlil avtomehanika - m/ž za servisiranje vseh znamk vozil in lažja kleparska dela. Zaposlitev nudi za določen čas, 12 mesecev, za polni delovni čas. Zahteva se 2 leti delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14.4.2016. Prav tako imajo odprto še eno delovno mesto za avtomehanika - m/ž. Opis del: sprejem strank, naročanje materiala, dodeljevanje delovnih nalog v delavnici, prodaja avtomobilov in skuterjev. Trajanje zaposlitve je za določen čas, 6 mesecev, za polni delovni čas. Zahteva se 1 leto delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14.4.2016.

Občina Turnišče za določen čas 60 mesecev zaposli direktorja občinske uprave - m/ž. Zahtevana je naslednja izobrazba: visokošolska 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., pravne vede in 6 let delovnih izkušenj. Celotna vsebina javnega razpisa z vsemi zahtevanimi pogoji je vidna na spletni strani občine Turnišče: www.obcinaturnisce.si . Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13.4.2016.

MF mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. iz Babinec je razpisalo delovno mesto za inženirja lesarstva ali diplomiranega inženirja lesarska - m/ž. Zahtevane so pet letne delovne izkušnje in znanje nemškega jezika. Zaposlitev nudijo za določen čas, 12 mesecev z možnostjo podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22.4.2016

Bistro Partis, Katja Gomboc Korošak, s.p. iz Radenec išče kuharja hitre hrane m/ž. Trajanje zaposlitve je za določen čas, 3 mesece, urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 30.4.2016.

MGM Kontor in gostilna Marič Marjan Marič s.p. iz Sebeborec pa za določen čas 8 mesecev zaposli kuharja/natakarja m/ž. Urnik dela je gibljiv/nestalen. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 13.4.2016.

Le še danes se lahko po e-pošti prijavite natakarji na delovno mesto pri podjetju Lepe Benetke, podjetje za gostinstvo in turizem d.o.o.. Od kandidata pričakujejo 2 leti delovnih izkušenj. Trajanje zaposlitve je za določen čas, 6 mesecev. Urnik dela: dvoizmensko. Iščejo tudi pomočnika v kuhinji - m/ž za določen čas, 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 9.4.2016.

Plangrad projektiranje, posredništvo in gradbeništvo d.o.o. iz Murske Sobote zaposli projektanta m/ž. Opis del in nalog: izdelava idejnih zasnov, 3D modeliranje. Zaposlijo za določen čas, 12 mesecev. Okvirna plača je 1300 EUR bruto / mesečno. Zahtevane so delovne izkušnje in sicer 3 leta. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10.4.2016.

Gasilec, podjetje za storitve, trgovino in proizvodnjo, d.o.o. zaposli za nedoločen čas serviserja gasilnih aparatov - m/ž. Zahtevana izobrazba je srednja strokovna, srednja splošna, Strojništvo in obdelava kovin. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 7.4.2106.

Igec, prevozništvo, proizvodnja, gradbeništvo, servis, montaža in trgovina, d.o.o. iz Nedelice išče 2 strojnika gradbene mehanizacije - m/ž. In sicer za določen čas 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 7.4.2016.

Dvojezična osnovna šola Prosenjakovci zaposli učitelja razrednega pouka - m/ž za poučevanje učencev v prvem vzgojno-izobraževalnem obdobju na PŠ Hodoš. Trajanje zaposlitve je za določen čas oz. vrnitve delavke s porodniškega dopusta in sicer za 35 ur na teden. Drugi pogoj: certifikat za vaditelja plavanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 7.4.2016.

LSI Promo, podjetje za marketing, promocije, oblikovanje, gradbena dela in zastopanje, d.o.o. rabi vodjo pravnega oddelka - m/ž. Zahtevana izobrazba je visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., pravne vede. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Pravniški državni izpit ni potreben. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 7.4.2016.

Paradajz podjetje za proizvodnjo, trgovino, storitve in distribucijo d.o.o. iz Renkovec zaposli voznika/prodajalca m/ž. Zahteva se znanje osnovnega dela z računalnikom kot blagajno pri izpisu računov. Zaposlijo za določen čas, 1 mesec oz. z možnostjo podaljšanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 8.4.2016.

Avtobusni prevozi Gaube, d.o.o. iz Ljutomera zaposli voznika avtobusa m/ž. Za zaposlitev za nedoločen čas zahtevajo 5 let delovnih izkušenj. Urnik dela je gibljiv/nestalen. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 9.4.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2016 ob 15:52 smrkci gost

      Naj bolj iskani poklic je mafiski in tajkunski.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.