https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Samo Budna pripravil veliki koncert z gosti v domačem Ljutomeru ob 25. letnici ustvarjanja

Ljutomer, 10.04.2016 ob 12:00  

Včeraj je Samo Budna v športni dvorani v Ljutomeru pripravil veliki koncert z gosti, s katerim je obeležil 25. let svojega ustvarjanja in glasbene poti. S tem dogodkom je kronal svoje udejstvovanje na slovenski glasbeni sceni. Na odru so se mu pridružili številni znani glasbeni gostje.


Samo Budna je znal kot violinist Beltinške bande, kot vodja zasedbe Posodi mi jürja in kot spremljevalni glasbenik Vlada Kreslina. Med drugim je tudi avtor številnih uspešnic, ki se vrtijo na slovenskih glasbenih postajah.

Z velikim koncertom, ki ga je pripravil v športni dvorani v domačem Ljutomeru je zaokrožil svoje 25. letno ustvarjalno delo. Na odru so se mu kot posebni gostje pridružil in poskrbeli za odlično vzdušje ter nepozabno doživetje še:

-          Vlado Kreslin,

-          Rudi Bučar,

-          Matevž Šalehar – Hamo,

-          Ljutomerski oktet in

-          Specialno godalkanje.

Budna se je na koncertu predstavil s svojimi deli skozi celotno obdobje svojega ustvarjanja. Ob koncu koncerta je prejel tudi posebno zahvalo s strani domače turistične organizacije. Prav posebno presenečenje pa so mu pripravile njegove oboževalke, ki so ga na odru presenetile v majicah posebej izdelanih za to priložnost.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2016 ob 12:23 gost

      tole so taki umetniki , DA TE SRAT TIŠČI !!!!!!! poden od podna ......

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2016 ob 13:18 Samo gost

      ... OZVOCENJE TOTALNO ZA ENO RIT... brez veze je bilo. Nula

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2016 ob 8:24 Lotmerk gost

      Samo legenda! Fajn gosti, dober koncert, kot vedno.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.