https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev: maserji, upravljalci kmetijske mehanizacije in vrtnarji trenutno najbolj iskani kadri v Pomurju

13.04.2016 ob 10:00  

Ta teden so iskani maserji, fasaderji, keramičarji in drugi zanimivimi poklici, ki jih iščejo pomurska podjetja in ustanove.


V podjetju Umetno kovaštvo Janez Mir s.p. iščejo delavca v kovaštvu. Ponujajo delo za za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 11.5.2016.
V Zdravstvenem domu Lendava iščejo zdravnika specialista IV. stopnje. Prosti sta dve delovni mesti. Ponujajo delo za določen čas 24 mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 17.4.2016.
V podjetju NT Logistika, skladiščenje, prevoz in distribucija blaga, d.o.o išejo disponenta v oddelku transporta. Ponujajo delo za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 8.5.2016.
Podjetje Colorline, gradbeništvo in storitve, d.o.o. iščejo fasaderja. Prostih imajo 12 delovnih mest. Ponujajo delo za določen čas desetih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 15.4.2016. 

Frizerski salon Nada, montaža in hišni servis, Nada Prelog s.p. išče frizerja. Ponujajo delo za določen čas dvanajstih mesecev za skrajšani delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 22.4.2016.

Podjetje MF Mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. iščejo inženirja lesarstva. Ponujajo delo za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Za delo se lahko kandidati prijavijo do 22.4.2016.

 

MM 13, gostinstvo in turizem, d.o.o. iščejo keramičarja. Prosta so 3 delovna mesta. Ponujajo delo za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijave sprejemajo do 21.4.2016.
V Tesarstvo - krovstvo - splošno gradbeništvo Janez Bedič s.p. iščejo krovca za določen čas desetih mesecev za polni delovni čas. Prijave za prosto delovno mesto sprejemajo do 23.4.2016.
V Gornji Radgoni iščejo maserja v Filipinska Hilot masaža, Emy Alas Pana s.p. Pogoji so, da ima kandidat opravljen certifikat o o opravljenem tečaju Hilot masaže ter certifikat o tajski masaži. Trajanje zaposlitve je za nedeločen čas za polni delovni čas. Prijave se zbirajo do 21.4.2016.
Podjetje Vrtnar Kurbus, vrtnarstvo, cvetličarstvo, trgovina in storitve d.o.o. iščejo vrtnarja. Ponujajo delo za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavo do 19.4.2016.
Tisti, ki imate dobre izkušnje s vožnjo tovornjaka, se lahko prijavite na prosto delovno mesto podjetja Eurotransport Vojkovič, cestni tovorni promet, Borut Vojkovič s.p., kjer iščejo voznika tovornjaka. Ponujajo delo za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijave za prosto delovno mesto voznika tovornjaka se sprejemajo do 17.4.2016.
Kmetija Cigut, storitve, prodaja in posredništvo, Marija Cigut s.p. iščejo upravljalca kmetijske mehanizacije. Prosti imajo dve delovni mesti. Ponujajo delo za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Kandidati, ki izpolnjujejo pogoje, se lahko prijavijo do 5.5.2016.
Podjetje GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o. iščejo strojnika TGM. Ponujajo delo za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 1.5.2016.
Zelo zanimivo delo ponujajo v podjetju Ilovnate gradnje in ometi, igoton, materiali, ki dihajo z nami, Anton Donša s.p., ki iščejo kandidata, ki je sposoben delati strojne ometi z ilovico. Ponujajo delo za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijave sprejemajo do 17.4.2016.

Več o delovnih mesti v Pomurju, pa si lahko ogledate TUKAJ, kjer boste našli tudi ostala razpoložljiva delovna mesta v Pomurju.

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2016 ob 7:48 smrkci gost

      Ko pa prideš na razgovor potem ti pa rečejo da že imajo kandidata,če te sploh izberejo to je pa velik vprašaj.Delodajalci in s.p so zamene eni največjih izkoriščevalci,hinavci in veliki lažljivci ene vrste največji tajkuni,zavod za zaposlovanje pa je za delodajalcev in s.p največji dvorski norček.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2016 ob 17:48 iskalec zaposlitve gost

      imam dokončane najvišje izobrazbe, kje dobim posel, A se najde kakše malo delovno mestece? Ne nucan velke plače, bar za kruh pa mleko. Delal bi rad najmanj 43 let.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.