https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Maja Čopi in Asja Benčec državni prvakinji v skokih na veliki prožni ponjavi

Murska Sobota, 18.4.2016  

V športni dvorani OŠ III Murska Sobota je v soboto potekalo Državno prvenstvo v skokih na veliki prožni ponjavi in prvo odprto prvenstvo Murske Sobote. Odlično so se odrezali številni člani in članice DŠR Murska Sobota.

 

Ekipno so mlajše deklice zasedle prvo mesto, posamično je bila Azra Vinkovič druga, Maša Fartelj in Lena Kočar sta si delili tretje mesto, Luna Kočar pa je bila peta. Prve so bile ekipno tudi starejše deklice, Maja Čopi je dodala še naslov državne prvakinje, Lara Erniša pa je bila druga. Med mladinkami je državna prvakinja postala Asja Benčec. Med mlajšimi dečki je bil Timotej Ilič peti, ekipno pa  DŠR Murska Sobota druga. Luka Mešič pa je bil v kategoriji članov četrti.

Dobro so se članice in člani DŠR Murska Sobota odrezali tudi na odprtem prvenstvu Murske Sobote. Med starejšimi deklicami je zmagala Nina Gerič, druga je bila Nuša Kolman in tretja Melani Seratin. Med mlajšimi deklicami je bila Dunja Ana Colombo tretja. V najmlajši kategoriji cicibanov je bil drugi Nino Šeruga, tretji pa Filip Frumen. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.