https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip Pomurje povprašuje po pekih, računovodjih, receptorjih ter učiteljih baleta, kitare in tolkal

02.06.2016 ob 10:00  

Tudi ta hip se v Pomurju najde kar nekaj priložnosti za zaposlitev. Preverite, ali je katero od razpisanih delovnih mest pravo za vas.


Podjetje Reflex iz Gornje Radgone išče delavce za delo v proizvodnji. Ponujajo delo za polni delovni čas za obdobje treh mesecev. Prijave zbirajo do 5. junija.

Elipron iz Lendave išče el. projektanta/programerja. Zaposlili ga/jo bodo za polni delovni čas, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 7. junija. Prav tako se lahko do istega dne prijavijo kandidati, ki bi opravljali delo električarja. Elektrikarje in elektroinštalaterje ta hip iščejo še v več pomurskih podjetjih.

V podjetju Biomasa Jakoša Mihael pa ta hip iščejo gozdarja sekača. Delal bo polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 14. junija.

Podjetje ZR grafika iz Gornje Radgone zaposli osebo, ki bo skrbela za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. Delo bo za polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za obdobje treh mesecev. Prijave so možne do 5. junija.

V podjetju Štručka iz Rogašovcev iščejo peka. Delal bo polni delovni čas, pogodbo pa bo imel za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavijo do 11. junija. Iščejo tudi pomožnega delvca v pekarni, ki se lahko za delovno mesto prijavi do 14. junija.

Hiša vina Cuk išče osebo za pomoč v vinogradu in za druga dela na kmetiji ter osebo za pomoč v kuhiniji in pri čiščenju. Za obe delovni mesti se lahko prijavite do 10. junija.

Glasbena šola Murska Sobota išče učitelja baleta, učitelja kitare in učitelja tolkal. Kandidati se lahko prijavite do 6. junija, izbrani učitelji pa bodo podpisali pogodbe za polni delovnik za nedoločen čas.

Podjetje Počitek – užitek iz Moravskih Toplic išče receptorja. Delovnik bo za polni delovni čas, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje 15 mesecev. Interesenti se lahko prijavite do 7. junija.

V podjetju Fintink iz Murske Sobote iščejo računovodjo-knjigovodjo. Delo je za polni delovnik, ponujajo pa pogodbo za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 10. junija.

V Carthagu iščejo vodjo planske službe. Ponujajo polni delovnik in pogodbo za eno leto. Prijave so možne do 4. junija.

Ta hip pa delo lahko v Pomurju dobijo tudi frizerji, ključavničarji, fasaderji, kuharji, mizarji, monterji, natakarji, varilci in drugi kadri. Podrobnosti o vseh razpisanih delovnih mestih lahko najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.