https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Truck show v Črenšovce že petič privabil šoferje in ljubitelje tovornjakov z vseh vetrov

Črenšovci, 12.06.2016 ob 11:00  

V športnem parku v Črenšovcih se je včeraj odvijal že peti Truck show miting.

 

Šoferji in ljubitelji kamionov iz Slovenije in sosednjih držav so se družili ob igranju iger povezanih s šoferskim poklicem in kamioni, ocenjevanju najboljšega kamiona, s složnim hupanjem pa so poskrbeli tudi za »kamionski hvalospev«.

Druženje so začinili ob dobri hrani in pijači ter se razvedrili ob glasbi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2016 ob 17:56 Stewen gost

      "GASILSKE MIZE SO, KOT JE RAZVIDNO S POSNETKA, MOČNO IZRABLJENE, KAR POMENI, DA JE BILO NA NJIH ŽE TSOČE KOZARCEV PIVA IN ŠPRICERJEV.--- KO BODO (P)OBRUŠENE IN PREVLEČENE Z BREZBARVNIM LAKOM (LAHKO PA TUDI Z BARVNIM), OZIROMA PREKRITE S PRTI (LAHKO TUDI Z NEVPOJNIM PAPIRJEM), POTEM BODO IMELI PRIREDITEJI ENEGA GOSTA VEČ, KI BO(M) DAL ZA RUNDO.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2016 ob 20:38 kritik gost

      vse je lepo ka se dobijo kamijonari pa tou, ali ta stvar je nej za ves - da cejli den tutkajo s tejmi hupami ko budale, tou še požreš, ali da pa človek nemre ponoči spati ka izda tutkajo do edne zajtra, je pa več nej zabavno

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2016 ob 16:20 hotiza gost

        kritik ......v vüja si deni vato ali pa čez vikend ko so tovorjaki odidi nekam kjer boš imel mir .Končno pa za vas seljake je vse vredi in dobro

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2016 ob 12:48 gost

      Dobro, hupali so rejsan ogromno, pa brneli. Ampak, či poglednen z vidika, ka se je pa zbralo lepo število tovornjakarov, keri si, sicer po svoje razlagajo druženje, beri sedenje v svojem tovornjaki, pa pritiskati na gas in hupo, in ka je to gratalo že tradicionalno, me pa veseli, ka je te dogodek v Črenšovcaj. Tako, da pohvale organizatorju! Nan drugin, pa tudi nej trbej biti glij preveč občutlivi na hupanje, muziko ... Tovornjakari, še drgouč v Črenšovce!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.