https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vojska zaposli vojaka kuharja in glavnega kuharja, državno pravobranilstvo pa svetovalca v pravosodju

22.06.2016 ob 9:00  

Za ene se v teh dneh začenjajo dnevi letnega dopusta, spet drugi se trudijo poiskati zaposlitev. Slednjim naj bo v pomoč izbor delovnih mest, ki smo jih ta teden pripravili za vas.

Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, generalštab slovenske vojske zaposli civilno osebo glavnega kuharja v. vodja izmene - m/ž. Upravna enota delovnega mesta je Murska Sobota. Pričakujejo 2 leti delovnih izkušenj, zaposlitev pa nudijo za nedoločen čas. Okvirna plača je 853.53 EUR bruto / mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 30.6.2016.

Podjetje Reflex podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina Gornja Radgona d.o.o. zaposli 4 delavce v proizvodnji m/ž. Zaposlitev nudijo za 3 mesece. En izmed pogojev je, da ima kandidat interes za delo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 29.6.2016.

Zavod za okolje in turizem Dobrovnik - Környezeti és Idegenforgalmi Intézet Dobronak išče direktorja m/ž. Trajanje zaposlitve je za določen čas oz. za mandatno obdobje, in sicer za 10 ur na teden. Kandidat mora imeti organizacijske in vodstvene sposobnosti. Zaželen je opravljen vozniški izpit B kategorija, predložitev vizije razvoja zavoda in aktivno znanje najmanj enega svetovnega jezika. Kandidati z zaželenimi znanji bodo imeli prednost pri izbiri. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24.6.2016.

BGA servis, prodaja, popravila in storitve d.o.o. zaposlitev nudi finomehaniku v avtoindustriji - m/ž za finomehaničarska dela pri postavitvah proizvodnih linij v avtoindustriji na terenu v Nemčiji. Trajanje zaposlitve: določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 24.6.2016.

IR CARBON, gradbeništvo in zastopanje d.o.o. zaposli komercialista m/ž z odličnim znanjem nemškega jezika. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 23.6.2016.

VARIS TOP proizvodnja in montaža d.o.o. zaposli 3 pomožne delavce m/ž za določen čas 3 mesece. Zaželene so ročne spretnosti ravnanja s kovinami, železom in betonom, zaželeno je varilsko, ključavničarsko ali zidarsko znanje oz izkušnje s teh področij, delovno mesto zahteva tudi fizično moč. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 26.6.2016.

Tokam podjetje za zaključna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina d.o.o. zaposli posluževalca na upogibnem stroju - m/ž za obdobje 6 mesecev. Drugi pogoji: izkušnje na upogibnem stroju,skrbnost,natančnost, zanesljivost, previdnost in doslednost,začasno nadomeščanje, kasneje možnost zaposlitve za nedoločen čas. Okvirna plača je 800 evrov bruto/mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20.7.2016.

Glasbena šola Murska Sobota zaposli osebo za poučevanje igranja kitare m/ž. Zaposlitev nudijo za skrajšan delovni čas 10 ur/teden, za nedoločen čas. Kandidat more priložiti potrdilo iz kazenske evidence, da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti na nepogojno kazen zapora več kot 60 mesecev in potrdilo, da ni pravnomočno obsojen zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Kandidat naj priloži svoj e-naslov za namen obveščanja, življenjepis, in dokazilo o izobrazbi in opravljenem strokovnem izpitu. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 24.6.2016.

AVTO RECEK, vzdrževanje vozil, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o. zaposli pralca vozil m/ž. Zaposlitev nudijo za 3 mesece. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 1.7.2016.

Segrap rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o. rabi referenta za splošne in kadrovske zadeve m/ž. Nudijo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 27.6.2016.

Center za socialno delo Lendava szocialis ugyintezo kozpont Lendva zaposli socialno oskrbovalko III- m/ž. Trajanje zaposlitve je določen čas oz. do 11.8.2016. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 24.6.2016.

Le še danes 22.6.2016 se lahko po pošti prijavite na delovno mesto svetovalec v pravosodju - pravobranilski sodelavec - m/ž, ki ga ima razpisano državno pravobranilstvo Republike Slovenije; državno pravobranilstvo Republike Slovenije, zunanji oddelek v Murski Soboti. Zahteva se 7 mesecev delovnih izkušenj, zaposlitev pa nudijo do 30.09.2017 (nadomeščanje bolniške in porodniške).

XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o. zaposli vodjo vzdrževanja m/ž. Zahtevajo 1 leto delovnih izkušenj, zaposlitev pa nudijo za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 4.7.2016.

Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, generalštab slovenske vojske išče vojaka kuharja m/ž. Delovno mesto je v UE Murska Sobota. Zaposlitev nudijo za 60 mesecev. Okvirna plača je 922.82 EUR bruto/mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 30.6.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.