https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

FOTO: Na Sv. Martinu na Muri potekal 8. Trash & Burn festival

Sv. Martin na Muri, 29.06.2016 ob 13:00  

Minuli vikend je na Sv. Martinu ob Muri na Hrvaškem potekal že 8. Trash&Burn štiri dnevni - american car meeting & rocknroll festival.

 

Na festivalu se predstavljajo ameriški avtomobili, motorji in kolesa. Vsakoletni dogodek popestrijo tudi PIN-UP lepotice. V sklopu festivala še sodelujejo Kustom Art, Rockabilly RNR Bands, DJs, BURLESQUE show, Burn-out in še veliko več.

Festival vsako leto privabi številne obiskovalce iz Hrvaške, Slovenije, Avstrije in Madžarske. Vsak dan potekajo tudi koncerti. V četrtek sta  nastopili skupini WILD EVEL&THE TRASHBONES (AUT) in EROTIC BILJAN&HIS HERETICS (HR).

V petek so pripravili koncerte HIP BONE SLIM&THE KNEETREMBLERS (UK), TWISTED ROD (CZ), EKE BUBA (HR) in burlesque show by Kalinka Kalaschnikow (AUT).

V soboto popoldne je potekal osrednji dogodek, ki so ga dodatno popestrile še PIN-UP lepotice. Pripravili so tudi fotografiranje lepotic in ameriških avtomobilov. Na koncertnem odru pa so v soboto natopile skupine B&THE BOPS (HR), KING D&THE ROYALS OF RHYTHM (AUT), KNEEJERK REACTIONS (UK), GREEN MONSTER (CZ), JOE&THE RHYTHM BOYS (SLO), BOOGIE BOY&HIS SHOE SHINE TRIO (SLO) in burlesque show by Kalinka Kalaschnikow (AUT).

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.