https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Nora zabava s Franc Jösef I. in Rock Partyzani na motoristih v Srednji Bistrici

Srednja Bistrica, 03.07.2016 ob 13:35  

Po popoldanski panoramski vožnji so motoriste na drugem dnevu X. Moto zbora na Srednji Bistrici zabavali FRANC JÖSEF I. in za vrhunec letošnjega zbora še ROCK PARTYZANI.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2016 ob 14:17 gost

      vsi motoristi nažgani, ne vejn či je eden büo trejzen, te pa na motore pa sejat nevarnost na ceste. Prireditev posvečena prav PIJANČEVANJU, pa, kaj nam pa morejo, morejo, morejo, če smo vesel.

      5 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2016 ob 17:33 ribič pepe gost

      Tako je vsi prepijti do amena in te do se delali pametne kaj vse zmorejo.Me zanimle kolko jih je policija utavila.Zato pa to trbej prepovedat in te barake porušit.Še ribe so se sprestrašile vse.Jebemti pa tou vse skuper tou piančevanje..

      5 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.07.2016 ob 19:47 gost

        pepe-če bi imel malo v glavi pol bi vedel da verjetno noben ki je pripit ne bo tvegal življenja in motorja.Sicer pa naj da policija ven podatke koliko jih je umrlo v prekmurju po takih veselicah

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2016 ob 22:48 Bikers gost

      Ce bi bili motoristi vi razumeli zaj ki pa niste pa samo tiho bodite!!!! Ker nimate 1% znanja o tem!! + tega zakaj mamo na motosrecanjih camp? Zato da motoristi ki kaj spijejo prespijo tam. Tak da jezig druite za zobmi pa ne trosite takih glupih!.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.07.2016 ob 7:15 gost

      Brezveze....

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.07.2016 ob 15:27 gost

      tole je bilo srečanje dinozavrov in njm sličnih bitij ! skoraj nobeden ne izgleda kot človek . sami iztetovirani odpadniki in odpadnice ! groza in strah !!!!!!!

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.07.2016 ob 16:15 gost

      tetovirane sirotinje, motoristični odpadki

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.07.2016 ob 16:37 gost

      Na 58 sliki se točno vijdi kaki manaki prepijti so ti motoristi.Zato bi trbelo to ukinit zdaj in nikoliveč se nesmejo tukaj dobiti..

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.07.2016 ob 17:17 gost

      prepite so van bile mame, gda so vas primitijfce gor delali, pa koji kurac komentejrate. sicer pa ajde idemo o prepitosti na krumplovi pa na melincaj, 12 letna deca kozlarila pred staršami. či vas tak bolij, glejte, vsi ste meli šanso prijti, vaš problem, samo hejajte kvasiti norosti, budale zahrbtne nevoščljive.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.07.2016 ob 17:24 Bistričanka gost

      Dragi komentatorji. Sprepiti gor ali dol....ali bole kulturnih in skuliranih ljudi kak so na moto-srečanjih nega nikdi. Na vsakoj brezveznoj gasilskoj fešti me tan nekša deca utrujajo, ali pa so kakšni dedi preveč vsiljivi in se (ko so pijani) seveda majo za bogove! Toga na moto srečanjih nega....če se že vsak ne briga za sebe; se žura vkuper. Nega nikših vsiljivih idiotov ali pa arogantnih ljudi. Sicer pa pokažite mi eno veselico ge je narod nej prepiti! Samo telko o ton ka večina motoristov te NE vozi; vsepovsod drugje pa vse vsi idioti pijani domov pelajo. Če komi takšni moto zbor ne ustreza, naj pač ne pride. Meni tudi ne ustreza pijna dičurdija, zato san nej šla na Srebrna Krila ali pa Tanjo Žagar in zato ne seren gor po forumi!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.07.2016 ob 17:27 gost

      Pa ka vij se delate ali ste smotani? Gamat jedna, pa vij vijdete ka pijsete seljaki smotani? Pijancevanje spodnašate, tetovirane sirotinje, odpadniki? Pa ka smotani ste ali ja??? Jebo vas bog eni uživajo življenje pa nekaj majo od toga, vij keri pa smrdijte v hišaj ali blokaj pa mislite ka ste se sami gor napravili, pa ka obstajate vij, še enkrat vij pa nisce drugi. Vij ste budale ka nejdete v družbo, med lidij, ka vas je sram kakšna golazen nevoščljiva ste. Pa nej mi vö hoditi sten ka se pijani vozijo, keri pijejo motore tan pistijo alipa odijdejo z drugin prevozon. Seljaki, brigajte se za sebe pa svoje hobije veselje kak mij pistijmo van, pa pustite naše hobije pa veselje.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.