https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Labda team iz Beltincev ta vikend vabi na najbolj vroč dogodek na mivki v Pomurju

Beltinci, 3.8.2016  

Poletje se bliža svojemu vrhuncu, s tem pa tudi vse aktivnosti, povezane s toplim in lepim vremenom. Ena od odmevnejših poletnih prireditev v Prekmurju je tudi zaključni turnir LABDA Liga 2016, ki se bo odvijal ta vikend.


Na turnirju se bo za naslov končnega zmagovalca lige pomerilo najboljših osem ekip iz ligaškega dela tekmovanja, tako v moški kakor tudi v ženski konkurenci. Ekipe so si priigrale pravico nastopa na zaključnem turnirju, s tem da so sodelovale v LABDA liga 2016, rekreativni ligi, namenjeni ljubiteljem odbojke na mivki.

Organizatorji, Društvo LABDA Beltinci, je ponosna na dober odziv ekip, saj letos nastopa 20 ekip, katere prihajajo iz celotne vzhodne polovice države. Kot pravijo, si takšen odziv štejejo za potrditev dobrega dela v prejšnjih letih, obljubljajo pa, da se bodo potrudili, da bo v prihodnje še boljše.

Letošnji zaključni turnir LABDA Liga 2016 se bo odvijal 5. in 6. avgusta v beltinskem športnem parku. S prvimi tekmami v skupinskem delu bodo začneli že v petek v zgodnjih popoldanskih urah, boji za najvišja mesta in končnega zmagovalca pa bodo potekali v soboto 6. avgusta popoldne.

V društvu Labda zagotavljajo, da se bo v beltinskem parku igrala odlična odbojka na mivki, organizatorji pa se bodo potrudili za bogat spremljevalni program, tak da se bo za vsakega našlo nekaj.

Ker pa v Društvu Labda skrbijo za vse generacije, so za najmlajše odbojkarje organizirali Labdin turnir mladih, ki se bo odvijal v soboto 6. avgusta dopoldan, in je namenjen mladim športnim navdušencem do 18. leta starosti.

Program turnirja:

PETEK

14.00 - zbor ekip dvojic (8 moških, 8 ženskih) in začetek tekmovanja

na obeh igriščih

23.00 – predviden zaključek tekmovanja 1. dne

SOBOTA

8.00 – začetek turnirja mladih (8 ekip mešanih trojk, mladi do U-17)

13.00 – zaključek turnirja mladih in podelitev

14.00 – nadaljevanje finalnega turnirja (od polfinalnih dvobojev naprej, sledi 8 najboljših tekem)

22.00 – zaključek tekmovanja in podelitev

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.