https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Lendava objavila razpis za subvencioniranje nakupa in vgradnje malih komunalnih čistilnih naprav

16.09.2016 ob 14:00  

Objavljen je javni poziv za subvencioniranje dela stroškov nakupa in vgradnje malih komunalnih čistilnih naprav na območjih občine Lendava, kjer ni predvidena izgradnja kanalizacijskega omrežja in so investitorji fizične ali pravne osebe. Javni poziv zajema tudi zbiranje pobud za izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav za skupino uporabnikov, kjer bo investitor Občina Lendava.

Višina subvencije za posamezno malo komunalno čistilno napravo je 500 evrov za posamezno stanovanjsko stavbo. Za objekt, kjer se izvaja gospodarska dejavnost, subvencija znaša 1.000 evrov. Razpisna dokumentacija in informacije so objavljene na spletni strani Občine Lendava v zavihku Javni razpisi in objave. Razpisna dokumentacija je na voljo vsak delovni dan v času uradnih ur tudi v vložišču Občine Lendava, Glavna ulica 20, 9220 Lendava. Rok za oddajo vloge je do porabe sredstev oziroma vključno 20. decembra 2016. V kolikor bodo sredstva javnega poziva porabljena pred rokom, bo Občina Lendava objavila zaključek javnega poziva na spletni strani.

Foto: gorenjskiglas.si

Občina Lendava bo vsako sredo med 14. in 16. uro organizirala brezplačne svetovalne ure za potencialne investitorje in koristnike subvencij. Upravičenci lahko morebitna vprašanja o malih komunalnih čistilnih naprav posredujejo na elektronski naslov obcina@lendava.si (Renata Torhač) ali se obrnejo na javno podjetje EKO PARK d. o .o., Glavna ulica 109, 9220 Lendava (Jure Göncz). 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.