https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Pravljična vas

Kdaj: Nedelja, 11.12.2016 ob 11:00

Kje: Dobrovnik, Etnografska hiša Györgya Dobronokija

Vabi vas pravljična vas iz medenjakov in pravljičnimi bitji iz najbolj znanih in priljubljenih pravljic v idilični zasneženi pokrajini v etnografski hiši Györgya Dobronokija od 8. do 22. decembra in od 26. do 30. decembra 2016. Čakajo vas Sneguljčica, Rdeča kapica, Volk in sedem kozličkov in še kdo ...

Prisrčno vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.