https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: OŠ Puconci z dobrodelno prireditvijo z bazarjem pričarala nasmeh na obraze obiskovalcev

Puconci, 15.12.2016 ob 7:00  

Učenci in kolektiv OŠ Puconci s podružnicama Bodonci in Mačkovci ter malčki z vzgojiteljicami enot Vrtca pri OŠ Puconci so povabili na dobrodelno prireditev z bazarjem »Pričarajmo nasmeh«. Prireditev je potekala v Zeleni dvorani v Puconcih, ki se je napolnila do zadnjega kotička.

V sklopu programa dobrodelne prireditve so nastopili otroci vrtca in učenci šole. Zbrane je pozdravil ravnatelj OŠ Puconci Štefan Harkai, ki je najprej vsem zbranim dokazal in pokazal, kako enostavno je vsakemu pričarati nasmeh na obraz. Hkrati je poudaril, da ima vsakdo nekaj, kar lahko podari sočloveku. Kajti v življenju se vsakomur zgodi, da naleti na oviro, a Harkai pravi, da je ovire lažje premagati, če se le nasmehnemo in v oviri vidimo priložnost. Je pa po njegovem recept za uspeh početi stvari na enostaven način, in ne komplicirati. Poudaril je, da je božični čas, ki prihaja, priložnost, da se obnašamo tako, kot bi se naj obnašali vse leto. Hkrati je vsem zaželel vesele prihajajoče praznične dni ter uspešno leto 2017.

Po končani kulturni prireditvi pa so se vsi zbrani lahko udeležili tudi božično-novoletnega bazarja, katerega ves izkupiček je bil namenjen v šolski sklad. Z izkupičkom bazarja bodo nabavili nadstandardno opremo in bodo pomagali šibkim učencem. Ravnatelj OŠ Puconci pa se je že v sklopu same prireditve zahvalil vsem sponzorjem in vsem, ki bodo na božično novoletnem bazarju prispevali za lepše življenje njihovih učencev in učenk.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.