https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

Dijaki Ekonomske šole Murska Sobota se na festivalu »Več znanja za več turizma« predstavljajo z videospotom

27.1.2017  

Dijaki  4. C oddelka Ekonomske šole Murska Sobota, pod mentorstvom Nataše Šiplič Šiftar in Cvetke Gomboc Alt, tudi letos sodelujejo na 14. mednarodnem srednješolskem festivalu »Več znanja za več turizma«, ki ga organizirajo Turistična zveza Slovenije, Zavod RS za šolstvo in Center RS za poklicno izobraževanje.

Festival bo potekal kot »turistična tržnica« 1. februarja 2017 v sklopu sejma NATOUR Alpe Adria 2017 v Ljubljani. Dijaki so pripravili promocijski videospot pod naslovom MALO GOR, MALO DOL – Z igro do potepanja po Prekmurju. Glasovanje za »naj promocijski videospot« poteka od srede, 25. januarja od 8. ure dalje do srede, 1. februarja do 17. ure.

Vse obiskovalce vabijo, da oddate en glas na dan, en teden, za omenjeni videospot, saj boste s tem povečali možnost  dijakom 4. C oddelka, da na festivalu dosežejo najvišje priznanje! Za njihov videospot lahko glasujete tako, da kliknete GLASUJ pod št. 36 na naslednji povezavi. Pogoj, da lahko glasujete je, da ste registrirani na Facebooku.

Video:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2017 ob 12:18 Mirko gost

      Čestitke dijakom in mentoricama. Ekonomska šola res že več let deluje uspešno v projektih s področja turizma. Samo tako naprej. Turizem je prihodnost Pomurja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.