https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V naselju vozil s hitrostjo 117 km/h in ugotovljen je vzrok požara v Gaberju

27.01.2017 ob 15:45  

Vzrok požara v stanovanjski hiši v naselju Gaberje, kjer je umrla ženska, je štedilnik na drva, kjer se je 89-letna pokojna segrevala in v kuhinji v zimskem času prenočevala. V naselju Rihtarovci pa je 25-letni voznik vozil s hitrostjo 117 km/h, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

V požaru v stanovanjski hiši umrla ena oseba

Policisti so bili ponoči okrog 2. ure obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v naselju Gaberje.

Z opravljenim ogledom in z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je do začetka požara prišlo v kuhinji stanovanjske hiše, kjer je bil nameščen štedilnik na drva, s katerim se je 89-letna pokojna segrevala in v kuhinji v zimskem času prenočevala. Požar se je iz kuhinje razširil v ostale  prostore. Tuja krivda je zaenkrat izključena. Odrejena je bila sanitarna obdukcija so sporočili iz policije.

Na objektu je nastalo okrog 40.000 evrov škode.

V naselju vozil s hitrostjo 117 km/h

Policisti Policijske postaje Gornja Radgona so včeraj, 26.1.2017 v naselju Rihtarovci opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti. Okrog 12.30 ure so med izvajanjem meritev zaustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila znamke Audi, ki je v naselju vozil s hitrostjo 117 km/h, kljub temu, da je hitrost omenjena na 50 km/h.

Zoper voznika osebnega avtomobila je bil podan obdolžilni predlog na OS G. Radgona.

 

 

 

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.