https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gostilna Rajh iz Bakovcev med finalisti izbora najboljše restavracije v Sloveniji

01.03.2017 ob 12:10  

Po večmesečnih pripravah strokovne komisije, skoraj dvomesečnem glasovanju s strani Chefs&Foodies Akademije ter ljudstva so znani finalisti za izbor najboljših restavracij v Sloveniji. V vzhodni regiji so dobili 5 finalistov, med katerimi je Gostilna Rajh iz Bakovec.


Izbor najboljših slovenskih restavracij je v prvi vrsti namenjen domačim in tujim turistom, ki jih v Slovenijo prihaja vedno več. V letu 2015 je bilo tako 3,9 milijona turistov in od tega 2,7 milijona tujih.

Slovenijo je komisija razdelila na 5 regij in sicer severno, južno, zahodno, Ljubljano z osrednjo Slovenijo ter vzhodno, kjer je med finalisti Gostilna Rajh iz Bakovcev.

Foto: the-slovenia.com

Člani komisije so restavracije izbirali na naslednjih kriterijih:
•    Restavracija mora obratovati najmanj eno leto. Restavracije, ki so se odprle v letu 2016, bodo lahko kandidirale šele za leto 2018.
•    Hrana in pijača (raznovrstnost, kakovost sestavin, prezentacija jedi, skladnost okusov, inovativnost ter primerno spajanje hrane in pijače).
•    Storitev (pozdrav, postrežba, način priporočanja hrane in pijače ter znanje strežnega osebja).

Foto: rajh.si

Vse zmagovalne ter tudi preostale uvrščene restavracije bodo objavljene v turističnih mapah The Slovenia ter v knjigi o najboljših restavracijah. Knjiga bo izšla ob koncu pomladi in bo obiskovalcem ponudila širok nabor okusov, za vsako priložnost in za vsak žep. Zbirka izbranih, najboljših restavracij v Sloveniji bo turistom v pomoč, ko se bodo odločali, kam se bodo odpravili po kulinarične vtise.

Podelitev priznanj in razglasitev regijskih zmagovalcev ter zmagovalca strokovne komisije bo v torek, 21. marca 2017.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2017 ob 17:37 gost

      ČESTITAMO !!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2017 ob 18:53 Sobočanec gost

      Bravo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2017 ob 20:06 Naci+ gost

      RAJHOV JE ZA DVA DUCATA (2 X 12). Hočem reči, da kriterije, kot so zgoraj zapisani, izpolnjuje veliko več pomurskih gostiln, je pa bilo treba izbrati le enega. In odločili so se za nedomno najboj znanega oštarijaša, sicer Kučanovega prijatelja,ker nedvomo tudi to šteje. Seveda Stric sam za to ni "lobiral", ampak gre za spet okoliščin. . Če bi jaz (nekdanji kelnar) bil tako znan, se ne bi vključil v tekmovanje. Seveda pa smo obiskovalci dobrih gostiln zdaj še posebej vabljeni v naj... gostilno, da se na kraju samem prepričamo, ali je res ravno Ta naj..., ali pa morda katera druga. Trdim: Rajhov je za dva ducata. In to sploh ni slabo. Po drugi strani pa se bojim, da ljudje hodijo bolj malo jest in pit v dobre gostilne, ker pač gledajo na vsak evrček.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.03.2017 ob 21:14 bakovčan gost

      čudno ka so nej izbrali ovoga fas fud pajdo on je ti fejs znani po zažganih pleskavicah in smo vsi drislavi na infekciji po infuzijah ka majo inšpekcijske službe veze znijim in bi mogo biti on med desetami izbrani

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.03.2017 ob 8:17 gostinec gost

      Kakovost sestavin je zagotovljena. Večino je iz Eurospina in ostalih diskontnih trgovin. Nema veze kolko košta, glavno ka je poceni.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.03.2017 ob 21:26 gurman gost

      Gostilna Rajh ima dolgo tradicijo in tudi kvaliteto na visokem nivoju. Kapo dol. Vsekakor pa mislim, da komisija ni obiskala gostilne Tramšek v Žerovincih. Če njih ne dajo med finaliste v oži izbor, potem nekaj s to komisijo ne štima.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.03.2017 ob 17:33 Naci+ gost

        Gospod Gurman! Pravkar sem kot drugi kliknil na "palec gor", kar seveda pomeni, da se z vsem, kar si napisal, ZELO strinjam!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.03.2017 ob 11:55 crni gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.03.2017 ob 12:01 crni gost

      No ja rajh kupuje v evro spino metro avstrija kdo hodi tja in in misli da je nekaj več se grdo moti čisti kumonizem ker hodi mali kučan pa mislijo da so bogovi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.