https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Gregorjevo so se v Lipovcih podali na pohod z baklami

Lipovci, 14.03.2017 ob 7:10  

V nedeljo, na Gregorjevo, 12. 3. 2017 je v Lipovcih potekal 5. Gregorjev pohod v organizaciji Turističnega društva Lipovci.


Pohodniki so se zbrali na ŠRC Lipovci in se z baklami odpravili na pohod okrog Vučje jame. Vmes med pohodom so prebudili kakšnega ptička ali pa ptičko, kateri so ravno na Gregorjevo čez dan razigrano žvrgoleli, saj je bil to njihov dan, dan, ko so se ptički ženili ali tudi dan za zaljubljene. Po pohodu je sledilo prijetno druženje na ŠRC Lipovci ob pajanju krüja.

Foto: Fb Nouva Lipouvska POUT

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.