https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: iščejo se kuhar, tehnik zdravstvene nege, mehanik, komunalni delavec in vzgojitelj

12.04.2017 ob 7:00  

Iščejo se kuhar, tehnik zdravstvene nege, mehanik, komunalni delavec in vzgojitelj.


Vrtnarstvo Iris Ana Božič s.p. ponuja delo v vrtnariji. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je možna do 14.4.

Datatrans, trgovsko, storitvena in transportna dejavnost d.o.o. išče dostavljalca blaga doma in v tujini. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijava je možna do 20.4.

Picerija-gril BOMEJA, Ines Jurič s.p. išče kuharja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 21.4.

Gostinske storitve, Uroš Strajnšak s.p. išče dva natakarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 6.5. 

CSO Ormož center za starejše občane d.o.o. išče strežnico. Delo se ponuja za določen čas petih mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 14.4.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Zobek I.M.A.M. zobotehnični laboratorij, d.o.o. išče zobozdravnika. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijava je možna do 6.5.

Ozara storitveno in invalidsko podjetje d.o.o. išče strokovnega delavca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 13.4.

Čista narava, javno komunalno podjetje d.o.o. išče štiri komunalne delavce. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 14.4.

Zdravstveni dom Murska Sobota išče dvanajst tehnikov zdravstvene nege - pripravnikov. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 13.4. 

Dom starejših občanov Ljutomer išče dietnega kuharja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje HACCAP sistem in znanje s področja priprave zdrave prehrane starostnika. Prijava je možna do 12.4.

Saubermacher Slovenija storitve pri varstvu okolja, trgovina in transport d.o.o. išče mehanika. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je vozniški izpi C in E. Prijava je možna do 15.4.

Osnovna šola Veržej išče štiri vzgojitelje v vzgojnem zavodu za otroke z motnjo čustvovanja in vedenja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 12.4.

Več prostih delovnih mest si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2017 ob 9:50 delavec = suženj gost

      Rabijo 90 sužnjev za pobiranje jagod .0,35 € za kg pobranih jagod .Ugodnosti so delaj hitro in pitje mlačne vode dobiš zastonj

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2017 ob 10:26 križarjenje v dopustu gost

      Rabijo pripravnike- Zdravstvene tehnike, da si zaposleni odpočijejo na dopustu po mesec dni. Da jih ti pripravniki ndomestijo. kar naenkrat jih toliko rabijo????????. Koliko od teh pripravnikov dobi po 6 mesecih službo? Nobeden, ker se bodo dopusti končali in umetniki zdravstva se bodo vrnili v svoje hotelje!!!!

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2017 ob 13:48 77 gost

      Iščem delo na črno.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.04.2017 ob 15:14 gost

      gost 77,man đagude za brati, malo še počakamo, ka du debelejše, ka prli naberiš kilogram. Farbo ži majo, listje je bujno. Za 1/2 kg je cejna 1,42 eur, brez sendviča na vsak meter pobrane površine, na konci vrste te čaka 1/2 špricer ali pivo Po končanem delu, če bo vreme dopuščalo, je možen tudi piknik z domačim renomiranim hišnim ansamblom Kilo gor kilo dol.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.04.2017 ob 16:32 April gost

      Rajši sem brez denarja,kot pa bom totemu hamicnemu Polanicu,žepe polnil in večjal bogastvo,jaz pa dobim drobtine.....Joj brate odpade!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.04.2017 ob 13:38 varilec gost

      Po določenih strokovnih kadrih je vedno povpraševanje, ker jih primanjkuje. Enkrat se bodo končno morali delodajalci zavedati, da bo potrebno dobrega strokovnega delavca tudi pošteno plačati. Okrog jagod pa raje ne bom, ker sem slišal od žensk, ki so jih obirale, kaj vse so doživele in pretrpele.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.05.2017 ob 10:26 Gost gost

      Isto je tak v pomgradu vse razpise dobijo z pomočjo kuvert in na hrvaškem že odprli slamnato firmo ka delavci tan delajo in jih norijo zaradi davka in se potegujejo na hrvaškem za gradnjo avtocest in samo domači delavci vsi bežijo iz pomgrada in grejov avstrijo saj pa za šesto evrov plače nedo delali polanič je kak drugi zidar pomali de ramadan sahitaj glavno vlogo mel v pomgradi saj se pere denar prek njega

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.