https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Motovilcih na gasilski veselici z Borisom Novkovićem in skupino Blue Planet

Motovilci, 03.07.2017 ob 7:00  

V soboto je PGD Motovilci organiziralo že 19. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal vasi Motovilci. Za zabavo in dobro vzdušje je skozi celo noč skrbela glasbena skupina Blue Planet, kot gost večera pa je nastopil Boris Novković, ki je obiskovalce dodobra razgrel in razplesal. 

V soboto, 1. 7. 2017 je prostovoljno gasilsko društvo Motovilci organiziralo že 19. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal vasi Motovilci. Enote so se pomerile v vaji z motorno brizgalno in v metu torbice. Skupno je tekmovalo 28 gasilskih desetin. Od tega 10 ženskih in 18 moških. 

REZULTATI:

Člani:

1, mesto - PGD STARŠE

2. mesto - PGD ŠRATOVCI 2

3. mesto - PGD ROPOČA

Članice:

1. mesto - PGD BODONCI

2. mesto - PGD GORNJI SLAVEČI

3. mesto - PGD DOLNJA BISTRICA

 

Za jedačo in pijačo je bilo poskrbljeno s strani organizatorjev, za dobro zabavo, plesno glasbo in vroče vzdušje pa je skrbela skupina Blue planet in Boris Novković s svojim bendom. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.