https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Prljavo kazalište navdušilo v Veliki Polani

05.08.2017 ob 13:00  

V petek 04. avgusta je v sklopu Pomurskega poletnega festivala v Veliki polani na oder stopila legendarna Hrvaška rock skupina Prljavo kazalište, katere repertoar je bil sestavljen iz njihovih največjih uspešnic.

Več fotografij v spodnji galeriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2017 ob 15:24 gost

      tou je ži inačik, kak NIKA ZORJAN

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.08.2017 ob 16:51 gost

      Zakoj, ka je hrček muzika??? Alo uni so rokeri saka jim čast, Nika pa ma svojo muziko in je tuj vejst uspešna na svojom podrtočji. Zakoj fčase šinfaš, če se ti uni vidijo jih podpri nej pa trbej delati primerjavo, malo se zamisli trolek, ka pijšeš, aja z praznof glavov nemreš misliti, samo, ka nika blekneš pa mijsliš, ka si frajer pa si čistak navaden niko i nšta, no tao si sigurno razmo...

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.08.2017 ob 17:05 gost

      Prljavo kazalište je zakon, Nika je prirediteljica tujih domišljij v tujih glavah in nato kao BUM. Nejde to tako, ti zgornji moreš razmiti - eno je muzika, naj si bo rok, drugo je cviljenje v mikrofon.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.08.2017 ob 17:16 gost

      Tij zgornji, da boš znal, ka je rok ali kaj drujgoga te se javi, cvililo je tebi v glavi včeraj znankar od pijjve. Pa ka te pijtam razmiš tij, kaj Hrvaški ali samo popevleš refren pesmi pa itak nevejš, ka si popevo. Vijdiš razmiti moreš besedilo nej pa samo, ka se vališ bil san na prljavom v Polani....

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.08.2017 ob 7:25 faca gost

      Slika 29 na kakšni drogi je pa ta

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.08.2017 ob 11:32 gost

      Prekmurje = Hrvatska

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.08.2017 ob 11:43 gost

      piscu ob 17:16, da san jes znal hrvaški, te si tij ajteki biljard špilo v jajcaj, pa nebun pravo, ka je Nika pevačica, či spluj posluha nema.Takšij propalic od pevačuf smo ži siti v Sloveniji. Pogledni dedeke kak spejvlu, pa te se glasi. Itak su do grške meje vsi naši. Vidiš, ka narod vleče, če nebi igrali kasneje MI2, bi Nikica imela 8 gledalcev, razen seveda njene rodbine.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.08.2017 ob 12:23 gost

        Tij nad menof, ges še itak Hrvaški znan pa razmim većina te dece pa nema pojma, ka uni popevlejo, znajo samo refren popejvati, bar pijtaj malo tao deco pa boš vido.Pa ajteki si tij markec biljard v jajcaj špilo, da san ges že znal Hrvaški pijsati pa gučati lolek. Ges san samo pravo, ka nemreš delati takse primerjave, saki špila načišo muziko.Pa še nika, da so prljavo kazalište tej njuve hite že od začetka njuve kariere ve davale san jih ge znal, te še tej dece niti na sveti nej bilao.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.08.2017 ob 16:35 polana gost

      Zakoj tou mleše pri predskupini tak kriči....resno nemajo nekoga bougšoga za popejvati...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.