https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Predfestivalsko dogajanje Vinariuma na »kulinarični ulici« s ponudbo lokalnih dobrot

Lendava, 25.08.2017 ob 7:00  

Od 23. do 25. avgusta na Mlinski ulici v Lendavi poteka predfestivalsko dogajanje Festivala Vinarium.


Na uličnem prireditvenem prostoru je mogoče slišati melodije, obogatene z zabavno-kulturnim programom domačih in tujih kulturnih društev. Ob dobri glasbi pa ne manjkajo niti lokalne dobrote in žlahtna kapljica, ki jih ponujajo Turistično društvo Hotiza, Turistično in kulturno društvo »Močvirski tulipan« Radmožanci, Hrvaško kulturno društvo Pomurje Lendava, Društvo vinogradnikov Čentiba in ostali ponudniki.

 

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2017 ob 12:48 gurman gost

      Dober tek vsem skupaj, škoda, da ni nič za poiskusit, ker nato lahko naročiš ali pa ne, odvisno od kvalitete. Temu primeren je tudi obisk, ponudniki morate dojeti, da ste vi zaradi naroda tam in prodajate, ne narod zaradi vas.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.08.2017 ob 15:45 gost

        Tkd Mocvirski tulipan Radmožanci imamo tudi degustacijsko ponudbo! Vabljeni, da probate nase jedi.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2017 ob 13:57 Ja gost

      Nej pisat nekaj, česar ne veste!! Eni imajo degustacijsko "točko" ;)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2017 ob 16:22 STANKEC gost

      Lendavsi šerif je jedel ribe pri Hotižancih...Stankec ,ni bil ob njemu ,ker mora narediti ponovniizolacijski izračun vodohrama v Črenšovcih in izolacijo položenih cevi vodovoda...RIBE MU JE IGOR ŠENKAL...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.