https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Muzikal: Vesna

Kdaj: Četrtek, 16.11.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Vesna

drugi dogodek Glasbenega abonmaja 2017/18

Ustvarjalci: avtor glasbe – Matjaž Vlašič, režiser – Vojko Anzeljc, libretist – Janez Usenik, koreograf – Miha Krušič in producent – Gorazd Slak.

Zasedba: Vesna – Flora Ema Lotrič/Saša Lešnjek, Samo – Robert Korošec/Dominik Vodopivec, Sandi – Klemen Bunderla/Boštjan Korošec, Krištof – Srđjan Milovanović/Matevž Derenda, Kosinus – Marjan Bunič/Igor Ribič, Teta Ana – Nuša Derenda/Nuška Drašček, Mama – Alenka Kozolc Gregurić/Nuška Drašček ...

Glasbeniki: Boštjan Grabnar, Miha Gorše, Maj Vlašič, Marko Hrvatin, Anže Langus, Jure Rozman, Goran Moskovski.

Na pomlad, ko sončni žarki postanejo nagajivi, ko se narava odene v zapeljive barve in zadiši po ljubezni, morajo maturanti vtakniti nos med knjižne platnice, se guliti za veliki preskus znanja in zrelosti ...

A trije junaki, Samo, Krištof in Sandi, so prepričani, da do uspeha vodi lažja pot. Umislijo si bližnjico, po kateri jih bo popeljala Hiperbola, hčerka strogega profesorja matematike Kosinusa. Osvojiti Hiperbolino srce in si pridobiti pole za veliki preskus se glasi formula, ki jo sestavijo. A kaj, ko brihtne glave vanjo vstavijo napačno neznanko. Dekle, ki se pojavi na zmenku, namreč ni tista, za katero so mislili, da je profesorjeva hči. In to, kar sledi tej sladki zmoti, je nit, iz katere se je stkala zgodba prve slovenske filmske romantične komedije, po kateri je prirejen muzikal Vesna.

Premiera novega in izvirnega slovenskega muzikala Vesna je dočakala sklepne stoječe aplavze in ovacije.

MUZIKAL TRAJA 2 URI IN 10 MINUT IN IMA 1 ODMOR.

Cena vstopnice: 23 EUR (predprodaj), 30 EUR (na dan koncerta)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.