https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Na Razkrižju so se tednu kulturne dediščine posvetili s plesom in petjem

Razkrižje, 26.09.2017 ob 7:30  

V soboto, 23. septembra, je v Domu kulture na Razkrižju potekala že tradicionalna prireditev "Druži naju ples in petje", ki jo vsako leto prireja Folklorna skupina KUD Razkrižje z namenom ohranjanja kulturne dediščine.  

Prireditev je bila posvečena Dnevom evropske kulturne dediščine in Tednu kulturne dediščine 2017, ki poteka med 23. in 30. septembrom.

Na prireditvi so nastopili: starejša folklorna skupina OŠ Janeza Kuharja Razkrižje, Folklorna skupina Muravidék Néptáncegyüttes ob spremljavi instrumentalne skupine iz Madžarske, Ženska Vokalna Skupina Stridonne iz Štrigove in Ansambel Mladi Pomurci. Folklorna skupina KUD Razkrižje pa se je predstavila s člansko folklorno skupino in svojim podmladkom na razkriški osnovni šoli.

Foto: Občina Razkrižje

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.