https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ljutomerska občina in Bioterme Mala Nedelja s koraki v zeleni trajnostni turizem

28.09.2017 ob 10:30  

V Občini Ljutomer so včerajšnji svetovni dan turizma obeležili s skupno novinarsko konferenco s podjetjem Segrap, na kateri so predstavili smele korake v zeleni trajnostni turizem.


V Pomurju se z znakom Slovenia Green Destination trenutno ponaša Ljutomer, z znakom Slovenia Green Accommodation pa Hotel Bioterme Mala Nedelja. Turistično destinacijo Bioterme Mala Nedelja, trenutno razvija direktor podjetja Segrap, Miran Blagovič s svojimi sodelavci.

"Njihova prizadevanja, da tudi na turističnem področju naredimo korak naprej, so torej že obrodila sadove. Vendar na tej točki ne bomo obstali. Smelo gremo naprej. Turistom, ki nas obiščejo, se želimo posvetiti in jim ponuditi vse kar ponuja naša prelepa Prlekija. Tu gre pohvala vsem našim turističnim ponudnikom in delavcem, ki se trudijo našo pokrajino in dobrote na najboljši možen način predstaviti turistom. Za pomemben korak pri pridobivanju petičnih gostov je poskrbelo podjetje Segrap, ki na lokaciji Bioterm pravkar zaključuje tri milijonsko investicijo Glamping resort Sončna dolina. Decembra bodo v Sončni dolini že sprejeli prve goste," je zapisala ljutomerska županja mag. Olga Karba na svoji spletni strani.

Foto: olgakarba.si

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.