https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

KPŠ objavlja razpis za pridobitev enkratne štipendije iz sklada Študentski fond

11.11.2017 ob 8:30  

Klub prekmurskih študentov objavlja že 9. razpis za pridobitev enkratne štipendije iz sklada Študentski fond za študente v socialni stiski. Enkratne štipendije podeljuje Klub prekmurskih študentov (KPŠ), pri projektu pa sodelujeta tudi Pomurska izobraževalna fundacija (PIF) ter Pomurska gospodarska zbornica (PGZ).

Klub prekmurskih študentov letos že devetič objavlja razpis za pridobitev enkratnih štipendij. Tudi letos bodo pri projektu Študentski fond podelili dvajset enkratnih štipendij v višini 300 evrov . Pri projektu sodelujeta tudi Pomurska izobraževalna fundacija in Pomurska gospodarska zbornica, namen projekta pa je pomagati socialno ogroženim študentom pri finančnih stiskah na njihovi študijski poti in ustvariti pogoje, v katerih bo dostop do izobraževanja omogočen vsem.

Na razpis se lahko prijavijo študenti, ki so mlajši od 26 let in imajo stalno prebivališče v Upravni enoti Murska Sobota. Rok za oddajo vlog je 30. november 2017 . Vloge za prijavo na razpis so na voljo na njihovi spletni strani, poslati pa jih je potrebno priporočeno po pošti. Po izteku roka bo tričlanska komisija prejete vloge pregledala po točkovniku, ki je javno dostopen, ter obvestila vlagatelje o rezultatih razpisa.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.