https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.ris-dr.si/go/634/3300/Kulinaricne_delavnice
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dobrodelni koncert Karitas »Kje sem doma?«

Sveti Jurij ob Ščavnici, 26.11.2017 ob 7:05  

V petek, 25. novembra, je Župnijska Karitas Sveti Jurij ob Ščavnici pripravila dobrodelni koncert poimenovan „Kje sem doma?“. 

https://www.ris-dr.si/go/634/3300/Kulinaricne_delavnice
 

Nabrana finančna sredstva bodo namenili za delovanje župnijske Karitas, s katerimi bodo pomagali otrokom, družinam v stiski, osamljenim in vsem, ki se znajdejo v kakršnih koli težavah. Dobrodelne prireditve so se med drugimi udeležili murskosoboški škof msgr. dr. Peter Štumpf, župan občine Sveti Jurij ob Ščavnici g. Miroslav Petrovič, g. župnik Boštjan Ošlaj, svetniki občine, donatorji in ostali.

V Kulturnem programu so nastopili otroški in mladinski pevski zbor OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici, družina Pirc Katalinič, plesalci plesne šole Zeko, otroški in mladinski pevski zbor OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova, Tamburaška skupina KD Peter Dajnko Črešnjevci, maturantka umetniške gimnazije v Ljubljani Mateja Satler, Ansambel Upanje iz Ptuja in Ansambel Razigrani fantje. Prireditev je povezovala Katarina Trstenjak.

Na koncertu so zbrali fnančna sredstva v višini 661,60 €, na račun transakcijskega računa pa je bilo nakazanih 1.160,00 €.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija