https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V hudi prometni nesreči v Avstriji trčila slovenski avtobus in osebno vozilo, nesreča terjala dve smrtni žrtvi

03.12.2017 ob 12:30  

Sinoči okoli 22:12 je na avstrijski cesti zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena avtobus in avtomobil, oba iz Slovenije. Nesreča je po sedanjih podatkih terjala dve smrtni žrtvi, dve osebi sta huje telesno poškodovani, 23 pa lažje.

Avtobus je na pot poslala murskosoboška turistična agencija, ki je skupino izletnikov peljala na predbožični izlet na Dunaj. Kot so potrdili avstrijski policisti, sta v nesreči življenje izgubila moški in ženska, potnika v osebnem avtomobilu. Oba sta slovenska državljana, stara 28 in 30 let.

Prometna nesreča se je zgodila blizu kraja Jennersdorf. Potem ko sta trčila avtomobil in avtobus, je avtobus zapeljal še v zid.

Vzrok nesreče za zdaj še ni znan.

Foto: www.heute.at

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.