https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Danes še sončno in 12°C, konec tedna možen sneg do nižin

Murska Sobota, 30.01.2018 ob 8:00  

Po skoraj pomladno toplem vremenu v teh dneh, nas po napovedih vremenoslovcev do konca tedna čaka prehod hladne fronte, z možnim snegom do nižin v notranjosti države, tudi v Pomurju.


Po nadpovprečno toplem januarju to leto, nas danes čaka še pretežno jasno vreme, z najvišjimi dnevnimi temperaturami od 7 do 14 °C.

V sredo se bo oblačnost širila v notranjost Slovenije, kljub temu bo na severu in vzhodu še nekaj sonca. Tako kot v preteklih dneh v Pomurju, bo ponekod po nižinah zjutraj megla. Čez dan bo začel pihati jugozahodni veter, ki bo napovedoval pričetek rahlih padavin ponekod v zahodnih krajih Slovenije.

Foto: MMC RTV SLO

V četrtek bo sprva oblačno s padavinami, zvečer in v noči na petek pa se bo meja sneženja v notranjosti Slovenije predvidoma spustila do nižin. Zatem se bo ciklonsko območje umaknilo nad Balkan, nad Alpami se bo v soboto okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

V petek zjutraj bo sneženje ponehalo, od severa se bo jasnilo. V soboto bo prevladovalo sončno vreme, jutro bo hladno. V nedeljo in ponedeljek bo večinoma oblačno vreme, možnost za padavine se bo povečala. Sredi prihodnjega tedna pričakujemo večinoma suho vreme. 

Foto: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.