https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Katero študijsko smer izbrati?

18.03.2018 ob 6:05  

Ker se nazadržno približuje rok za vpis v študijske programe, Klub prekmurskih študentov organizira dogodek Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri.


Prehod iz srednje šole na fakulteto je velika odločitev v življenju, česar se zavedajo tudi pri Klubu prekmurskih študentov, zato letos ponovno vabijo dijake na predstavitev študijskih smeri. Dogodek Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri bo potekal v soboto, 24. marca 2018, v Mladinsko informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota (MIKK), s pričetkom ob 13. uri.

Študenti bodo odgovorili na vaša vprašanja

Študenti različnih študijskih smeri bodo na omenjenem dogodku predstavili svoje študije in odgovorili na vsa vprašanja, ki jih bodo zastavili dijaki. Poskušali bodo podati predvsem tiste informacije, ki jih morda informativni dnevi niso zajeli. Dijaki bodo izvedeli, koliko časa je potrebnega za učenje, ali je potrebno sprotno delo, katera predavanja in vaje zahtevajo obvezno udeležbo, koliko seminarskih nalog je potrebno oddati, ali se lahko obveznosti opravljajo s kolokviji itd. Študenti bodo odkrito govorili o tem, kaj jim je pri študiju všeč in kaj ne, kakšen odnos imajo predavatelji in še mnogo več.

Predstavitev namenjena neodločenim dijakom

Dogodek Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri, je tako namenjen vsem dijakom, ki še niso dokončno odločeni, kje bodo nadaljevali svojo pot šolanja, oklevajo katero študijsko smer uvrstiti na prvo mesto pri prijavi in želijo dobiti dodatne informacije o izbrani študijski smeri iz prve roke. Dogodek je tudi odlična priložnost za mreženje s starejšimi študenti, s katerimi lahko dijaki navežejo stik in potem dobijo pomoč kadarkoli med študijem.

Za lažjo organizacijo dogodka pri Klubu prekmurskih študentov naprošajo, da do nedelje, 18. marca 2018 (do polnoči), vsi zainteresirani vpišejo v obrazec, ki je dosegljiv tukaj, katere študijske smeri jih zanimajo.

Organizatorji bodo skušali zagotoviti, da bodo na dogodku prisotni študentje želenih študijskih smeri.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.